Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek Robotnicze Towarzystwo
G-5-2-3v5 popr Tactiek Alleess
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
64.8 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Chaillou kopt de bal weg. Goryl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floch. Goryl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goryl wilt de vrije trap nemen. Wacławik bokst de bal weg.

13e minuut.
Perla rent richting de bal. Sannino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perla raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ballek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Onciu geeft een lange en hoge pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Archubi speelt de bal door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu geeft een lange en hoge pass. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 1:0

39e minuut.
Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu speelt de bal door. Goryl speelt de bal door. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Kuchta de bal. Floch verovert de bal door een tackle van achteren. Yeats is nu in balbezit. Archubi verovert de bal door een tackle van achteren. Archubi schiet op doel. Wacławik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 44%, Robotnicze Towarzystwo 56%.
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 3:0

55e minuut.
Pačešiūnas kopt de bal weg. Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Floch is nu in balbezit. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Owczarz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zanfino geeft een hoge lob. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Wacławik bokst de bal weg.

66e minuut.
Kiziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kiziałek geeft de bal voor. Yeats rent richting de bal. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owczarz rent richting de bal. Owczarz schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Owczarz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Laszczyk geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 4:0

72e minuut.
Owczarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bochniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi speelt de bal door. Chaillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochniak onderschept slim de pass. Bochniak haalt uit met een fantastische trap. Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bochniak rent richting de bal. Bochniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 5:0

75e minuut.
Mouro is nu in balbezit. Mouro passt de bal in één keer door. Yeats probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goryl rent richting de bal. Goryl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 6:0

82e minuut.
Sannino met een sublieme pass. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu geeft een hoge lob. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 28%, Robotnicze Towarzystwo 72%.
FC Chełmek - Robotnicze Towarzystwo 6:0