Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozdro Dla Normalnych Watykan
dd2015 Tactiek 5_3_2
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten good
excellent Passen very good
brilliant Verdedigen formidable


6e minuut.
Kirienko passt de bal in één keer door. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas passt de bal in één keer door. Trombadori is nu in balbezit. Trombadori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ugarte speelt de bal door. Soria is nu in balbezit. Soria speelt de bal door. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii speelt de bal door. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Eminescu speelt de bal door. Ugarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trombadori geeft de bal voor. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas schiet op doel. Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mrówka onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarouchas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porrato. Porrato krijgt een gele kaart. Tsarouchas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valenci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ugarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Budak de bal. Escosteguy rent richting de bal. Budak verovert de bal door een tackle van achteren. Budak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ugarte geeft een lange en hoge pass. Amar geeft een hoge lob. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Doise werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 35%, Watykan 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro Dla Normalnych - Watykan 0:0

52e minuut.
Ugarte geeft een lange en hoge pass. Kirienko geeft een hoge lob. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas onderschept slim de pass. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Amar geeft de bal voor. Amstutz is nu in balbezit. Bigos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigos krijgt een gele kaart. Amstutz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakrzyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Doise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Soria is nu in balbezit. Czwertyński rent richting de bal. Soria onderschept slim de pass. Soria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj met een sublieme pass. Kirienko is nu in balbezit. Kirienko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Doumen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci verovert de bal door een tackle van achteren. Valenci met een sublieme pass. Kirienko is nu in balbezit. Kirienko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Valenci rent richting de bal. Chung Man speelt de bal door. Klungelig pakt Doumen de bal. Doumen geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński springt en kopt de bal. Doise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Valenci speelt de bal door. Filanowskii is nu in balbezit. Valenci speelt de bal door. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 34%, Watykan 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozdro Dla Normalnych - Watykan 0:0