Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Twój Koniec Toffiozy Mafiozy
wan13 Tactiek 442McODA
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
65 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Batęga geeft de bal voor. Hanusiak kopt de bal weg. Lonc geeft een lange en hoge pass. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 1:0

17e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Träger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Doeltrap. Cintron trapt de bal weg. Viinamäki kopt de bal weg. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Träger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Taiguara speelt de bal door. Lonc rent richting de bal. Lonc met een sublieme pass. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Erba verovert de bal door een tackle van achteren. Erba speelt de bal door. Kukulski rent richting de bal. Kukulski geeft een hoge lob. Dursi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukulski zal de hoekschop nemen. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce rent richting de bal. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Cintron bokst de bal weg.

29e minuut.
Kukulski is nu in balbezit. Kukulski met een sublieme pass. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Taiguara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Viinamäki onderschept slim de pass. Viinamäki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 42%, Toffiozy Mafiozy 58%.
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 2:0

49e minuut.
Batęga speelt de bal door. Dursi is nu in balbezit. Philippe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Philippe krijgt een gele kaart. Dursi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cioce neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 2:1

50e minuut.
Cintron probeert naar een medespeler te passen. Bogoescu kopt de bal weg. Viks speelt de bal door. Kukulski rent richting de bal. Kukulski geeft een hoge lob. Cintron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dursi rent richting de bal. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 2:2

57e minuut.
Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki geeft een lange en hoge pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Träger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 3:2

60e minuut.
Escobar speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Krzyżok is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ... Träger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Erba geeft een hoge lob. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fencenloben zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fencenloben naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dursi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viks neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Quiriconi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukulski met een snelle inworp. Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak geeft de bal voor. Escobar rent richting de bal. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar geeft een hoge lob. Träger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Taiguara met de inworp. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 67%, Toffiozy Mafiozy 33%.
KS Twój Koniec - Toffiozy Mafiozy 3:2