Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy KS Twój Koniec
442McODA Tactiek wan13
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 65
very good Schieten solid
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Viks met een sublieme pass. Dursi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce onderschept slim de pass. Cioce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Erba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski geeft een lange en hoge pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lavayen geeft de bal voor. Hanusiak geeft een hoge lob. Tenu kopt de bal weg. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quiriconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dursi verovert de bal door een tackle van achteren. Philippe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe krijgt een gele kaart. Dursi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Quiriconi onderschept slim de pass. Quiriconi met een sublieme pass. Hanusiak heeft problemen om de bal te vangen. Viks onderschept slim de pass. Viks schiet op doel. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Viinamäki speelt de bal door. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Lonc met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Allik is nu in balbezit. Allik passt de bal zonder na te denken. Dursi rent richting de bal. Dursi draait met de bal, schiet en ... Cintron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Erba bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal. Acevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - KS Twój Koniec 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burkan komt het veld opgelopen. Dorobanţu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 48%, KS Twój Koniec 52%.
Toffiozy Mafiozy - KS Twój Koniec 0:1

51e minuut.
Fencenloben met een sublieme pass. Quiriconi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burkan rent richting de bal. Burkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toffiozy Mafiozy - KS Twój Koniec 1:1

73e minuut.
Kukulski met de inworp. Taiguara is nu in balbezit. Batęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batęga krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Viks onderschept slim de pass. Viks geeft de bal voor. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan haalt uit met een fantastische trap. Cintron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - KS Twój Koniec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 38%, KS Twój Koniec 62%.
Toffiozy Mafiozy - KS Twój Koniec 2:1