Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
~Arsenal Londyn~ ŚLĄSK WROCŁAW1981
Dawid6 Tactiek LUX 2021
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


16e minuut.
Płaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu is nu in balbezit. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

24e minuut.
Charytanowicz geeft de bal voor. Morgiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Busse bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żytko. Żytko krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Płaczkowski passt de bal zonder na te denken. Jianyu heeft problemen om de bal te vangen. Martí rent richting de bal. Jianyu onderschept slim de pass. Jianyu schiet op doel. Hinkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 44%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 56%.
~Arsenal Londyn~ - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

48e minuut.
Szofmer geeft een hoge lob. Romoli is nu in balbezit. Romoli geeft de bal voor. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Płaczkowski is nu in balbezit. Jianyu rent richting de bal. Morgiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morgiewicz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Jianyu passt de bal met de wreef. Amadyan heeft problemen om de bal te vangen. Cabálek begaat een overtreding. Amadyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amadyan kan niet meer verder spelen. Rogalski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Campuzano geeft de bal voor. Lăzăroiu kopt de bal weg. Buciński rent richting de bal. Buciński schiet op doel. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Obrejan passt de bal zonder na te denken. Holý heeft problemen om de bal te vangen. Holý geeft een lange en hoge pass. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński schiet op doel. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 42%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 58%.
~Arsenal Londyn~ - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1