Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA KS Chrzanów
nowa Tactiek 4i4
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten very good
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Plawgo de bal. Plawgo passt de bal in één keer door. Medeiros Silva probeert naar een medespeler te passen. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos haalt uit met een fantastische trap. Węgierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap. Węgierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 0:1

11e minuut.
Tissot onderschept slim de pass. Tissot geeft de bal voor. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 1:1

13e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Marchal heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Doig zijn tegenspeler op de grond. Doig krijgt een gele kaart. Marchal raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olejarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Frattoli kopt de bal weg. Camazzola heeft problemen om de bal te vangen. Quiróz geeft een hoge lob. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camazzola onderschept slim de pass. Pazos rent richting de bal. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Monfreda verovert de bal door een tackle van achteren. Monfreda passt de bal zonder na te denken. Marchal speelt de bal door. Klungelig pakt Obrejan de bal. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 2:1

29e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Strapaj is nu in balbezit. Olejarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 3:1

34e minuut.
Monfreda verovert de bal door een tackle van achteren. Monfreda passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 4:1

37e minuut.
Toma geeft een hoge lob. Strapaj heeft problemen om de bal te vangen. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk schiet op doel. Yemenlioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 5:1

38e minuut.
Hetman geeft een lange en hoge pass. Quiróz speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 6:1

41e minuut.
Mardağ verovert de bal door een tackle van achteren. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Flores met een sublieme pass. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Strapaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 52%, KS Chrzanów 48%.
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 6:1

46e minuut.
Komora komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Monfreda speelt de bal door. Marchal is nu in balbezit. Marchal passt de bal in één keer door. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel. Yemenlioğlu bokst de bal weg. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 7:1

59e minuut.
Hetman rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelisti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evangelisti krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Doig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. Yemenlioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 8:1

61e minuut.
Mardağ rent richting de bal. Mardağ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marchal de bal. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Aicardo is nu in balbezit. Aicardo passt de bal met de wreef. Flores probeert naar een medespeler te passen. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Quiróz is nu in balbezit. Plawgo speelt de bal door. Doig met een sublieme pass. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mardağ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laranja komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marchal passt de bal zonder na te denken. Monfreda rent richting de bal. Monfreda passt de bal zonder na te denken. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olejarczyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doig bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yemenlioğlu met een harde bal richting middenveld. Marchal controleert de bal met de borst. Camazzola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Medeiros Silva de bal. Medeiros Silva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazos rent richting de bal. Pazos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 8:2

82e minuut.
Ceariba kopt de bal weg. Pazos heeft problemen om de bal te vangen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos verovert de bal door een tackle van achteren. Pazos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 43%, KS Chrzanów 57%.
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Chrzanów 8:2