Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 35588
Watykan Toffiozy Mafiozy
5_3_2 Tactiek 442McODD
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budak met een snelle inworp. Allik rent richting de bal. Zakrzyński onderschept slim de pass. Zakrzyński schiet op doel. Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan is nu in balbezit. Cioce rent richting de bal. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan haalt uit met een fantastische trap. Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Della Monica de bal. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:1

10e minuut.
Allik rent richting de bal. Allik passt de bal in één keer door. Pardela speelt de bal door. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zakrzyński speelt de bal door. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz passt de bal zonder na te denken. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zakrzyński passt de bal in één keer door. Viks speelt de bal door. Daar is Mrówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkan is nu in balbezit. Burkan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Eminescu speelt de bal door. Budak kopt de bal weg. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Burkan onderschept slim de pass. Burkan probeert naar een medespeler te passen. Cioce rent richting de bal. Cioce schiet op doel. Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 58%, Toffiozy Mafiozy 42%.
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:2

50e minuut.
Amstutz passt de bal zonder na te denken. Taílson met een sublieme pass. Budak met een sublieme pass. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Taílson verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viks geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gołąbek speelt de bal door. Amstutz rent richting de bal. Amstutz passt de bal in één keer door. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Viks passt de bal met de wreef. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce is nu in balbezit. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:3

57e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Kukulski speelt de bal door. Viks geeft een lange en hoge pass. Cioce maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Burkan is nu in balbezit. Burkan geeft een hoge lob. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Cioce de bal. Mrówka is nu in balbezit. Cioce onderschept slim de pass. Cioce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:5

64e minuut.
Batęga met een sublieme pass. Viks met een sublieme pass. Mrówka is nu in balbezit. Cioce onderschept slim de pass. Cioce draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Başparmak onderschept slim de pass. Başparmak geeft de bal voor. Cioce is nu in balbezit. Burkan is nu in balbezit. Burkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Başparmak heeft problemen om de bal te vangen. Gołąbek is nu in balbezit. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Allik de bal. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga passt de bal in één keer door. Cioce is nu in balbezit. Cioce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Allik rent richting de bal. Allik passt de bal met de wreef. Viks speelt de bal door. Cioce is nu in balbezit. Cioce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Budak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amstutz de bal. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Viks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce rent richting de bal. Cioce passt de bal met de wreef. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ... Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

75e minuut.
Kukulski kopt de bal weg. Viks heeft problemen om de bal te vangen. Viks passt de bal zonder na te denken. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan schiet op doel. Eminescu bokst de bal weg.

76e minuut.
Gołąbek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Başparmak. Gołąbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amstutz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gołąbek kopt de bal weg. Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Budak kopt de bal weg. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kukulski kopt de bal weg. Daar is Viks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viks geeft een hoge lob. Cioce heeft problemen om de bal te vangen. Cioce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Eminescu trapt de bal weg. Budak kopt de bal weg. Viks geeft een hoge lob. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 62%, Toffiozy Mafiozy 38%.
Watykan - Toffiozy Mafiozy 0:5