Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Twój Koniec Pozdro Dla Normalnych
wan13 Tactiek dd2015
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki geeft een hoge lob. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. Doise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - Pozdro Dla Normalnych 1:0

5e minuut.
Hanusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. Doise bokst de bal weg.

17e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal zonder na te denken. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Trombadori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lonc zal de hoekschop nemen. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. Doise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar met een sublieme pass. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Fencenloben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een lange en hoge pass. Tenu springt en kopt de bal. Doise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 28%, Pozdro Dla Normalnych 72%.
KS Twój Koniec - Pozdro Dla Normalnych 1:0

47e minuut.
Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fencenloben bereikt de bal nog maar net als eerste. Fencenloben passt de bal zonder na te denken. Taiguara geeft de bal voor. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Doise bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fencenloben met de inworp. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal. Doise bokst de bal weg.

63e minuut.
Viinamäki passt de bal in één keer door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar geeft een hoge lob. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen. Doise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Fencenloben passt de bal met de wreef. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doise probeert naar een medespeler te passen. Mezei kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft de bal voor. Tenu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki schiet op doel. Doise bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 37%, Pozdro Dla Normalnych 63%.
KS Twój Koniec - Pozdro Dla Normalnych 1:0