Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozdro Dla Normalnych KS Twój Koniec
qaz1251 Tactiek wan13
52% Balbezit 48%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 90
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 60.5
matig Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Ursíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lonc rent richting de bal. Lonc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:1

3e minuut.
Poczta geeft een hoge lob. Taiguara speelt de bal door. Viinamäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tenu de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lonc met een snelle inworp. Taiguara met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Goldner bokst de bal weg. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:2

4e minuut.
Ursíny met een sublieme pass. Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Lonc met de inworp. Taiguara met een sublieme pass. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:3

7e minuut.
Lonc speelt de bal door. Amolador rent richting de bal. Amolador passt de bal met de wreef. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:4

8e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:5

9e minuut.
Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:6

10e minuut.
Ursíny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kasprzycki de bal. Hanusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusiak passt de bal zonder na te denken. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:7

12e minuut.
Kasprzycki is nu in balbezit. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tenu de bal. Tenu schiet op doel. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Viinamäki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lonc met een snelle inworp. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara passt de bal zonder na te denken. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:8

15e minuut.
Taiguara passt de bal met de wreef. Viinamäki met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:9

15e minuut.
Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:10

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lonc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taiguara speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:11

19e minuut.
Klungelig pakt Lonc de bal. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu schiet op doel. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:12

20e minuut.
Amolador met een sublieme pass. Taiguara speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:13

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonc met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:14

22e minuut.
Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu onderschept slim de pass. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:15

24e minuut.
Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viinamäki de bal. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:16

26e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar geeft de bal voor. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:17

27e minuut.
Viinamäki heeft problemen om de bal te vangen. Viinamäki probeert naar een medespeler te passen. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:18

29e minuut.
Daar is Taiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:19

29e minuut.
Daar is Amolador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara rent richting de bal. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:20

31e minuut.
Lonc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taiguara rent richting de bal. Taiguara passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:21

33e minuut.
Lonc met de inworp. Taiguara rent richting de bal. Taiguara passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:22

35e minuut.
Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak speelt de bal door. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:23

37e minuut.
Edwards passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lonc zal de hoekschop nemen. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki schiet op doel. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taiguara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezei probeert naar een medespeler te passen. Tenu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:24

38e minuut.
Viinamäki speelt de bal door. Lonc met een sublieme pass. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:25

40e minuut.
Inworp. Lonc met de inworp. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:26

42e minuut.
Tenu speelt de bal door. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Escobar met een sublieme pass. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:27

43e minuut.
Amolador is nu in balbezit. Fencenloben rent richting de bal. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Taiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tenu rent richting de bal. Tenu speelt de bal door. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 86%, KS Twój Koniec 14%.
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:28

46e minuut.
Tenu probeert naar een medespeler te passen. Lonc is nu in balbezit. Lonc speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escobar rent richting de bal. Escobar speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:29

47e minuut.
Bentein is nu in balbezit. Bentein passt de bal zonder na te denken. Escobar speelt de bal door. Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:30

50e minuut.
Lonc met de inworp. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara passt de bal met de wreef. Daar is Viinamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viinamäki geeft een lange en hoge pass. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:31

51e minuut.
Edwards met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lonc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap. Goldner bokst de bal weg. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:32

52e minuut.
Viinamäki passt de bal in één keer door. Lonc speelt de bal door. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:33

53e minuut.
Daar is Ursíny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tenu de bal. Tenu schiet op doel. Goldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki haalt uit met een fantastische trap. Goldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:34

55e minuut.
Cangemi verovert de bal door een tackle van achteren. Cangemi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lonc zal de hoekschop nemen. Viinamäki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:35

57e minuut.
Poczta passt de bal in één keer door. Ursíny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. Goldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:36

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Goldner niet meer kan verder spelen. Kirienko komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Escobar speelt de bal door. Klungelig pakt Tenu de bal. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki draait met de bal, schiet en ... Kirienko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:37

62e minuut.
Bentein rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lonc neemt de hoekschop. Tenu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:38

62e minuut.
Daar is Lonc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonc speelt de bal door. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:39

63e minuut.
Edwards speelt de bal door. Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzycki passt de bal zonder na te denken. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Paal! Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:40

65e minuut.
Fencenloben is nu in balbezit. Fencenloben passt de bal zonder na te denken. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Kirienko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:41

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met de inworp. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Lonc is nu in balbezit. Lonc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:42

68e minuut.
Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben met een sublieme pass. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:43

69e minuut.
Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:44

70e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:45

71e minuut.
Klungelig pakt Kasprzycki de bal. Kasprzycki speelt de bal door. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lonc met de inworp. Taiguara speelt de bal door. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Kirienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:46

74e minuut.
Kasprzycki probeert naar een medespeler te passen. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Kirienko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Lonc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taiguara met een sublieme pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Escobar met een snelle inworp. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki geeft de bal voor. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen. Kirienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lonc is nu in balbezit. Lonc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:47

78e minuut.
Lonc verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc passt de bal in één keer door. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:48

79e minuut.
Klungelig pakt Ursíny de bal. Inworp. Escobar met een snelle inworp. Taiguara rent richting de bal. Taiguara met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:49

81e minuut.
Kirienko geeft een hoge lob. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lonc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Kirienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:50

84e minuut.
Inworp. Lonc met een snelle inworp. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taiguara rent richting de bal. Taiguara haalt uit met een fantastische trap. Kirienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taiguara met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kirienko de bal onder controle te krijgen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:51

87e minuut.
Hanusiak kopt de bal weg. Taiguara heeft problemen om de bal te vangen. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Kirienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lonc rent richting de bal. Lonc draait met de bal, schiet en ... Poczta is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een hoge lob. Kirienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:52

89e minuut.
Fencenloben met een sublieme pass. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Kirienko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lonc met een snelle inworp. Taiguara speelt de bal door. Viinamäki heeft problemen om de bal te vangen. Viinamäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Taiguara rent richting de bal. Taiguara passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:53

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 90%, KS Twój Koniec 10%.
Pozdro Dla Normalnych - KS Twój Koniec 0:53