Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA ~Arsenal Londyn~
nowa Tactiek Dawid6
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


14e minuut.
Toma kopt de bal weg. Flores controleert de bal met de borst. Holý met een sublieme pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Marchal geeft de bal voor. Martí rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 1:0

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Olejarczyk stond buitenspel. Békési neemt vlug de vrije trap. Lăzăroiu kopt de bal weg. Buciński controleert de bal met de borst. Buciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabálek speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Békési passt de bal met de wreef. Olejarczyk is nu in balbezit. Daar is Olejarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Hinkola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 67%, ~Arsenal Londyn~ 33%.
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 2:0

47e minuut.
Monfreda rent richting de bal. Monfreda geeft een hoge lob. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 3:0

66e minuut.
Cabálek passt de bal met de wreef. Holý rent richting de bal. Holý geeft een lange en hoge pass. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Quiróz passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Aicardo probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Buciński rent richting de bal. Buciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 63%, ~Arsenal Londyn~ 37%.
FC BaRcElOnAAAAAA - ~Arsenal Londyn~ 3:1