Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
~Arsenal Londyn~ FC BaRcElOnAAAAAA
dawid2 Tactiek nowa
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Coray geeft een hoge lob. Lăzăroiu kopt de bal weg. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński haalt uit met een fantastische trap. Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - FC BaRcElOnAAAAAA 1:0

15e minuut.
Holý met een sublieme pass. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu met een sublieme pass. Holý geeft een hoge lob. Buciński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - FC BaRcElOnAAAAAA 2:0

21e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. Babulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Babulewicz passt de bal in één keer door. Buciński rent richting de bal. Buciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - FC BaRcElOnAAAAAA 3:0

36e minuut.
Brauer kopt de bal weg. Holý heeft problemen om de bal te vangen. Holý probeert naar een medespeler te passen. Buciński is nu in balbezit. Buciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Holý passt de bal zonder na te denken. Buciński rent richting de bal. Coray verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 31%, FC BaRcElOnAAAAAA 69%.
~Arsenal Londyn~ - FC BaRcElOnAAAAAA 3:0

54e minuut.
Rose is nu in balbezit. Holý onderschept slim de pass. Holý probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Romoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romoli geeft de bal voor. Rami is nu in balbezit. Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. Buciński haalt uit met een fantastische trap. Komora bokst de bal weg.

70e minuut.
Heindl probeert naar een medespeler te passen. Martí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heindl. Heindl krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Heindl geeft een lange en hoge pass. Hinkola speelt de bal door. Holý geeft de bal voor. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 28%, FC BaRcElOnAAAAAA 72%.
~Arsenal Londyn~ - FC BaRcElOnAAAAAA 3:0