Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:14
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 48365
Watykan KS Twój Koniec
5_3_2 Tactiek wan13
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 65.2
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Doumen geeft een lange en hoge pass. Budak kopt de bal weg. Amstutz rent richting de bal. Amstutz geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Cintron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Tenu rent richting de bal. Czwertyński kan de bal niet met de borst controleren. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Eminescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tenu rent richting de bal. Budak speelt de bal door. Escobar geeft een hoge lob. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pardela probeert naar een medespeler te passen. Zakrzyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanusiak. Hanusiak krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Porrato kopt de bal weg. Daar is Budak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavoura probeert naar een medespeler te passen. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki schiet op doel. Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Amstutz onderschept slim de pass. Amolador rent richting de bal. Amstutz onderschept slim de pass. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Cintron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Twój Koniec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 59%, KS Twój Koniec 41%.
Watykan - KS Twój Koniec 1:0

48e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar geeft een hoge lob. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Amar kopt de bal weg. Budak geeft de bal voor. Fencenloben heeft problemen om de bal te vangen. Amstutz rent richting de bal. Amstutz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mrówka geeft een hoge lob. Pardela rent richting de bal. Pardela passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buitenspel voor Zakrzyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Hanusiak neemt vlug de vrije trap. Escobar kopt de bal weg. Viinamäki is nu in balbezit. Viinamäki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Philippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippe geeft een hoge lob. Viinamäki is nu in balbezit. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 48%, KS Twój Koniec 52%.
Watykan - KS Twój Koniec 1:0