Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA ŚLĄSK WROCŁAW1981
nowa Tactiek LUX 2021
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 56.4
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Klamczyński kopt de bal weg. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan met een sublieme pass. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

21e minuut.
Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Płaczkowski passt de bal in één keer door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Obrejan met een sublieme pass. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Brauer geeft een hoge lob. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski geeft de bal voor. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rami onderschept slim de pass. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan met een sublieme pass. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 62%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 38%.
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:1

48e minuut.
Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Komora speelt de bal door. Zagajewski kopt de bal weg. Amadyan rent richting de bal. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Obrejan rent richting de bal. Obrejan met een sublieme pass. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan schiet op doel. Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:2

64e minuut.
Obrejan speelt de bal door. Brauer rent richting de bal. Jianyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:3

66e minuut.
Jianyu verovert de bal door een tackle van achteren. Laranja is nu in balbezit. Jianyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:4

68e minuut.
Zagajewski kopt de bal weg. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan passt de bal met de wreef. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Laranja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranja passt de bal met de wreef. Obrejan speelt de bal door. Amadyan rent richting de bal. Amadyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 71%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 29%.
FC BaRcElOnAAAAAA - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:4