Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 Watykan
LUX 2021 Tactiek 5_3_2
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Man verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński schiet op doel. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Busse onderschept slim de pass. Busse speelt de bal door. Daar is Jianyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianyu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 1:0

16e minuut.
Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Amadyan heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan schiet op doel. Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bytnowicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chung Man de bal onder controle te krijgen. Chung Man passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pardela onderschept slim de pass. Bytnowicz onderschept slim de pass. Zakrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pardela passt de bal zonder na te denken. Klamczyński is nu in balbezit. Zakrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 1:1

34e minuut.
Amadyan passt de bal zonder na te denken. Doumen geeft de bal voor. Zakrzyński kopt de bal weg. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz schiet op doel. Betancourt bokst de bal weg.

36e minuut.
Zagajewski met een sublieme pass. Płaczkowski met een sublieme pass. Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadyan onderschept slim de pass. Amadyan schiet op doel. Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zakrzyński is nu in balbezit. Klamczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardela geeft een lange en hoge pass. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amadyan kopt de bal weg. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jianyu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klamczyński geeft de bal voor. Chung Man kopt de bal weg. Klungelig pakt Charytanowicz de bal. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 55%, Watykan 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 1:1

53e minuut.
Płaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu is nu in balbezit. Chung Man tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jianyu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Busse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jianyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pardela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardela passt de bal met de wreef. Szofmer rent richting de bal. Amstutz onderschept slim de pass. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Daar is Amadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palzer geeft een hoge lob. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Betancourt bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Płaczkowski met een snelle inworp. Zagajewski met een sublieme pass. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 2:1

78e minuut.
Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski draait met de bal, schiet en ... Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 3:1

90e minuut.
Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz verovert de bal door een tackle van achteren. Amstutz met een sublieme pass. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szofmer de bal. Amstutz verovert de bal door een tackle van achteren. Amstutz geeft een hoge lob. Zakrzyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 60%, Watykan 40%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Watykan 3:2