Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38455
Watykan ŚLĄSK WROCŁAW1981
5_3_2 Tactiek LUX 2021
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Della Monica probeert naar een medespeler te passen. Palzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Palzer geeft een lange en hoge pass. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Płaczkowski is nu in balbezit. Budak begaat een overtreding. Budak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Busse probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski met een sublieme pass. Amadyan rent richting de bal. Amadyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Płaczkowski met een snelle inworp. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski passt de bal in één keer door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Szofmer rent richting de bal. Gołąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Płaczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołąbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołąbek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0

29e minuut.
Della Monica heeft problemen om de bal te vangen. Della Monica met een sublieme pass. Pardela speelt de bal door. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Szofmer onderschept slim de pass. Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Betancourt trapt de bal weg. Porrato kopt de bal weg. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz onderschept slim de pass. Amstutz schiet op doel. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Obrejan passt de bal zonder na te denken. Amadyan heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan speelt de bal door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zagajewski speelt de bal door. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal zonder na te denken. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan schiet op doel. Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 55%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 45%.
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0

57e minuut.
Budak verovert de bal door een tackle van achteren. Budak geeft een hoge lob. Charytanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Amstutz rent richting de bal. Amstutz schiet op doel. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:0

65e minuut.
Jianyu passt de bal zonder na te denken. Zagajewski rent richting de bal. Jianyu rent richting de bal. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski draait met de bal, schiet en ... Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:1

68e minuut.
Gołąbek heeft problemen om de bal te vangen. Pardela is nu in balbezit. Busse maakt een afschuwelijke overtreding. Busse krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pardela speelt de bal door. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek passt de bal met de wreef. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szofmer geeft een hoge lob. Inworp. Gołąbek met een snelle inworp. Pardela geeft een lange en hoge pass. Amstutz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 3:1

76e minuut.
Żytko speelt de bal door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal met de wreef. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doumen de bal. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Della Monica bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan onderschept slim de pass. Amadyan passt de bal in één keer door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Zagajewski rent richting de bal. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Eminescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 45%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 55%.
Watykan - ŚLĄSK WROCŁAW1981 3:1