Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
~Arsenal Londyn~ Pozdro Dla Normalnych
Dawid6 Tactiek dd2015
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
57.8 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


19e minuut.
Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Filanowskii passt de bal zonder na te denken. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. Hinkola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Pozdro Dla Normalnych 0:1

23e minuut.
Fetahaj onderschept slim de pass. Fetahaj geeft een lange en hoge pass. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Pozdro Dla Normalnych 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 62%, Pozdro Dla Normalnych 38%.
~Arsenal Londyn~ - Pozdro Dla Normalnych 0:2

58e minuut.
Escosteguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte begaat een overtreding. Ugarte krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Békési is nu in balbezit. Békési geeft een lange en hoge pass. Trombadori probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsarouchas de bal. Tsarouchas schiet op doel. Hinkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabálek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabálek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
~Arsenal Londyn~ - Pozdro Dla Normalnych 1:2

89e minuut.
Lăzăroiu rent richting de bal. Fetahaj onderschept slim de pass. Fetahaj probeert naar een medespeler te passen. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ~Arsenal Londyn~ 51%, Pozdro Dla Normalnych 49%.
~Arsenal Londyn~ - Pozdro Dla Normalnych 1:2