Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chrzanów Toffiozy Mafiozy
4i4 Tactiek 442McODD
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51.1 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
formidable Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Başparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Başparmak geeft een lange en hoge pass. Strapaj is nu in balbezit. Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Złomek rent richting de bal. Allik verovert de bal door een tackle van achteren. Allik passt de bal in één keer door. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doig geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Burkan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Strapaj neemt vlug de vrije trap. Pazos heeft problemen om de bal te vangen. Başparmak speelt de bal door. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ... Träger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Daar is Strapaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 0:1

13e minuut.
Złomek is nu in balbezit. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kukulski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kukulski kan niet meer verder spelen. Nowaczek komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Allik passt de bal zonder na te denken. Cioce heeft problemen om de bal te vangen. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce is nu in balbezit. Cioce draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu bokst de bal weg. Cioce rent richting de bal. Cioce haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 0:2

17e minuut.
Krzyżok geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złomek met een snelle inworp. Evangelisti geeft een hoge lob. Pazos springt en kopt de bal. Träger bokst de bal weg.

19e minuut.
Başparmak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medeiros Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazos rent richting de bal. Pazos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Träger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga passt de bal in één keer door. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pazos is nu in balbezit. Başparmak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pazos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plawgo met een snel genomen vrije trap. Ceariba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 1:2

38e minuut.
Nowaczek heeft problemen om de bal te vangen. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowaczek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Batęga probeert de bal met de borst te controleren. Plawgo speelt de bal door. Medeiros Silva speelt de bal door. Pazos rent richting de bal. Pazos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chrzanów 35%, Toffiozy Mafiozy 65%.
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 1:2

49e minuut.
Plawgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hetman komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga geeft een hoge lob. Cioce kopt de bal weg. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Erba rent richting de bal. Erba geeft een hoge lob. Ceariba speelt de bal door. Camazzola is nu in balbezit. Camazzola schiet op doel. Träger bokst de bal weg.

60e minuut.
Başparmak onderschept slim de pass. Başparmak geeft een hoge lob. Strapaj heeft problemen om de bal te vangen. Cioce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bogoescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doig met de inworp. Medeiros Silva is nu in balbezit. Medeiros Silva geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Träger probeert naar een medespeler te passen. Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Allik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evangelisti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Evangelisti kan niet meer verder spelen. de Melo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allik is nu in balbezit. Strapaj onderschept slim de pass. Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Allik passt de bal in één keer door. Burkan is nu in balbezit. Burkan passt de bal met de wreef. Cioce is nu in balbezit. Cioce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 1:3

84e minuut.
Cioce is nu in balbezit. Strapaj verovert de bal door een tackle van achteren. Strapaj geeft een lange en hoge pass. Ceariba rent richting de bal. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Burkan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dursi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chrzanów 36%, Toffiozy Mafiozy 64%.
KS Chrzanów - Toffiozy Mafiozy 1:3