Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA KS Twój Koniec
nowa Tactiek wan13
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


17e minuut.
Daar is Taiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardağ is nu in balbezit. Taiguara onderschept slim de pass. Taiguara geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. Węgierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Taiguara speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Tenu de bal. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu schiet op doel. Węgierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 0:1

38e minuut.
Marchal passt de bal zonder na te denken. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hanusiak onderschept slim de pass. Marchal onderschept slim de pass. Quiriconi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Quiriconi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiriconi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Marchal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores probeert naar een medespeler te passen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Cintron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 1:1

43e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Tissot geeft een hoge lob. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Cintron met een sublieme pass. Viinamäki kopt de bal weg. Hanusiak rent richting de bal. Lavoura geeft een hoge lob. Węgierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tenu rent richting de bal. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 56%, KS Twój Koniec 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 1:1

47e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Lavoura rent richting de bal. Lavoura schiet op doel. Węgierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fencenloben heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Fencenloben begaat een overtreding. Fencenloben krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Taiguara met een sublieme pass. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki passt de bal zonder na te denken. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mardağ geeft een lange en hoge pass. Olejarczyk kopt de bal weg. Hanusiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Cintron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 2:1

68e minuut.
Mardağ is nu in balbezit. Mardağ geeft een hoge lob. Daar is Taiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara geeft een lange en hoge pass. Tenu springt en kopt de bal. Paal!

70e minuut.
Marchal passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Cintron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 3:1

78e minuut.
Mardağ speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Monfreda probeert naar een medespeler te passen. Quiróz met een sublieme pass. Viinamäki speelt de bal door. Klungelig pakt Escobar de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. Węgierski bokst de bal weg. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 3:2

88e minuut.
Tissot is nu in balbezit. Tissot geeft de bal voor. Amolador kopt de bal weg. Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 59%, KS Twój Koniec 41%.
FC BaRcElOnAAAAAA - KS Twój Koniec 3:2