Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Twój Koniec FC BaRcElOnAAAAAA
wan13 Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 44.2
excellent Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Hanusiak geeft een lange en hoge pass. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taiguara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lavoura is nu in balbezit. Lavoura geeft de bal voor. Rami rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu draait met de bal, schiet en ... Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Heindl probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fencenloben. Fencenloben krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Philippe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lavoura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavoura passt de bal in één keer door. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Viinamäki met een sublieme pass. Lavoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavoura geeft de bal voor. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 32%, FC BaRcElOnAAAAAA 68%.
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 1:0

47e minuut.
Heindl is nu in balbezit. Taiguara onderschept slim de pass. Taiguara probeert naar een medespeler te passen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Laranja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taiguara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Taiguara met een sublieme pass. Lavoura speelt de bal door. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 2:0

64e minuut.
Viinamäki passt de bal zonder na te denken. Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een lange en hoge pass. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Philippe controleert de bal met de borst. Philippe geeft de bal voor. Klungelig pakt Coray de bal. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lonc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rami de bal. Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Amolador rent richting de bal. Amolador passt de bal zonder na te denken. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki geeft een hoge lob. Coray heeft problemen om de bal te vangen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 3:0

78e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami rent richting de bal. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ... Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 4:0

79e minuut.
Lavoura rent richting de bal. Lavoura passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lonc passt de bal in één keer door. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara geeft de bal voor. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rose rent richting de bal. Rose passt de bal zonder na te denken. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel. Cintron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 29%, FC BaRcElOnAAAAAA 71%.
KS Twój Koniec - FC BaRcElOnAAAAAA 4:1