Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozdro Dla Normalnych ŚLĄSK WROCŁAW1981
dd2015 Tactiek LUX 2021
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten very good
very good Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Valenci is nu in balbezit. Valenci passt de bal zonder na te denken. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii geeft een hoge lob. Tsarouchas maakt een snoekduik en kopt de bal. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kirienko met een snelle inworp. Żytko speelt de bal door. Klamczyński rent richting de bal. Kirienko verovert de bal door een tackle van achteren. Kirienko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szofmer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cangemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria rent richting de bal. Soria geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Soria geeft de bal voor. Busse probeert de bal met de borst te controleren. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0

20e minuut.
Escosteguy geeft een hoge lob. Zagajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas onderschept slim de pass. Tsarouchas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fetahaj geeft een lange en hoge pass. Charytanowicz geeft een hoge lob. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas schiet op doel. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:0

36e minuut.
Płaczkowski met de inworp. Jianyu is nu in balbezit. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Soria is nu in balbezit. Soria geeft een lange en hoge pass. Szofmer is nu in balbezit. Trombadori verovert de bal door een tackle van achteren. Trombadori geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 36%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 64%.
Pozdro Dla Normalnych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:0

47e minuut.
Busse geeft een lange en hoge pass. Daar is Filanowskii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żytko is nu in balbezit. Tsarouchas onderschept slim de pass. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Valenci geeft de bal voor. Daar is Tsarouchas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Żytko ... Strafschop! Żytko krijgt een gele kaart. Tsarouchas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tsarouchas kan niet meer verder spelen. Ursíny komt het veld opgelopen. Valenci kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Fetahaj heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan is nu in balbezit. Bigos is nu in balbezit. Amadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Doise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Filanowskii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirienko geeft een hoge lob. Ursíny rent richting de bal. Ursíny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trombadori rent richting de bal. Trombadori draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 3:0

83e minuut.
Żytko met een sublieme pass. Busse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenci. Valenci krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fetahaj. Amadyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żytko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een hoge lob. Płaczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 31%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 69%.
Pozdro Dla Normalnych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 3:0