Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 Pozdro Dla Normalnych
LUX 2021 Tactiek qaz1251
51% Balbezit 49%
10% Spel op eigen helft 90%
76 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 28.5
incredible Schieten average
formidable Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Amadyan probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 1:0

2e minuut.
Poczta met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan neemt de hoekschop. Jianyu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 2:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan met de inworp. Zagajewski speelt de bal door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Płaczkowski met een snelle inworp. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 3:0

5e minuut.
Inworp. Obrejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 4:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Amadyan rent richting de bal. Amadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jianyu met een sublieme pass. Klungelig pakt Płaczkowski de bal. Płaczkowski met een sublieme pass. Cangemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Cangemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Jianyu heeft problemen om de bal te vangen. Ursíny is nu in balbezit. Jianyu onderschept slim de pass. Jianyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 5:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan met de inworp. Zagajewski is nu in balbezit. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 6:0

11e minuut.
Edwards passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jianyu krijgt zijn hoofd ertegen. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 7:0

12e minuut.
Płaczkowski passt de bal zonder na te denken. Amadyan heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan speelt de bal door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Obrejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zagajewski de bal. Zagajewski speelt de bal door. Busse is nu in balbezit. Busse passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Obrejan met een snelle inworp. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 8:0

15e minuut.
Obrejan met de inworp. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 9:0

17e minuut.
Labak geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płaczkowski neemt de hoekschop. Amadyan krijgt zijn hoofd ertegen. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 10:0

18e minuut.
Zagajewski met een sublieme pass. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal in één keer door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Cangemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płaczkowski neemt de hoekschop. Amadyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jianyu rent richting de bal. Jianyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 11:0

20e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrejan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jianyu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cangemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ursíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski onderschept slim de pass. Płaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel. Cangemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagajewski speelt de bal door. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 12:0

24e minuut.
Płaczkowski met de inworp. Zagajewski met een sublieme pass. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 13:0

25e minuut.
Busse probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu probeert naar een medespeler te passen. Amadyan rent richting de bal. Amadyan schiet op doel. Cangemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan neemt de hoekschop. Jianyu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cangemi bokst de bal weg. Amadyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 14:0

28e minuut.
Płaczkowski met een sublieme pass. Zagajewski is nu in balbezit. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu schiet op doel. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 15:0

30e minuut.
Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski met een sublieme pass. Daar is Amadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 16:0

32e minuut.
Zagajewski met een sublieme pass. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Charytanowicz speelt de bal door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 17:0

34e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan probeert naar een medespeler te passen. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 18:0

35e minuut.
Edwards speelt de bal door. Smolak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan neemt de hoekschop. Jianyu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Płaczkowski met een sublieme pass. Jianyu heeft problemen om de bal te vangen. Jianyu speelt de bal door. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amadyan speelt de bal door. Charytanowicz speelt de bal door. Zagajewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jianyu de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Cangemi bokst de bal weg. Amadyan heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 19:0

39e minuut.
Amadyan rent richting de bal. Poczta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amadyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amadyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 20:0

40e minuut.
Płaczkowski speelt de bal door. Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 21:0

41e minuut.
Obrejan met de inworp. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski speelt de bal door. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 22:0

43e minuut.
Płaczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski speelt de bal door. Klungelig pakt Obrejan de bal. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 23:0

44e minuut.
Obrejan met de inworp. Klungelig pakt Amadyan de bal. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 8%, Pozdro Dla Normalnych 92%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 24:0

46e minuut.
Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Amadyan is nu in balbezit. Daar is Amadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 25:0

48e minuut.
Kasprzycki rent richting de bal. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski passt de bal met de wreef. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 26:0

50e minuut.
Mezei kan de bal niet met de borst controleren. Amadyan geeft de bal voor. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 27:0

51e minuut.
Szofmer probeert naar een medespeler te passen. Amadyan speelt de bal door. Daar is Jianyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 28:0

54e minuut.
Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski speelt de bal door. Obrejan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amadyan de bal. Obrejan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 29:0

57e minuut.
Szofmer passt de bal zonder na te denken. Obrejan speelt de bal door. Klungelig pakt Amadyan de bal. Amadyan haalt uit met een fantastische trap. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 30:0

58e minuut.
Obrejan met een snelle inworp. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski met een sublieme pass. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 31:0

60e minuut.
Busse bereikt de bal nog maar net als eerste. Busse passt de bal in één keer door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Labak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaczkowski met de inworp. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płaczkowski neemt de hoekschop. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Amadyan rent richting de bal. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 32:0

63e minuut.
Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Cangemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 33:0

65e minuut.
Poczta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski met een sublieme pass. Amadyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 34:0

66e minuut.
Płaczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagajewski met een sublieme pass. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan schiet op doel. Cangemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 35:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrejan met de inworp. Zagajewski speelt de bal door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ursíny heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Płaczkowski met de inworp. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 36:0

70e minuut.
Amadyan passt de bal zonder na te denken. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan met een sublieme pass. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 37:0

71e minuut.
Klamczyński geeft een hoge lob. Amadyan kopt de bal weg. Daar is Jianyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cangemi bokst de bal weg. Jianyu controleert de bal met de borst. Zagajewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Amadyan de bal. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 38:0

73e minuut.
Poczta is nu in balbezit. Płaczkowski onderschept slim de pass. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 39:0

76e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jianyu de bal. Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Cangemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Amadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 40:0

77e minuut.
Inworp. Obrejan met de inworp. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Obrejan met de inworp. Zagajewski met een sublieme pass. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Cangemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 41:0

79e minuut.
Jianyu heeft problemen om de bal te vangen. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 42:0

81e minuut.
Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Płaczkowski met een sublieme pass. Jianyu is nu in balbezit. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 43:0

83e minuut.
Płaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Amadyan rent richting de bal. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel. Cangemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Busse rent richting de bal. Busse probeert naar een medespeler te passen. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Cangemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 44:0

86e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan speelt de bal door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Cangemi bokst de bal weg. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 45:0

87e minuut.
Żytko met een sublieme pass. Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaczkowski passt de bal in één keer door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Cangemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amadyan rent richting de bal. Amadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 46:0

89e minuut.
Inworp. Obrejan met de inworp. Zagajewski met een sublieme pass. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Płaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Płaczkowski met een sublieme pass. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel. Cangemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 47:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 13%, Pozdro Dla Normalnych 87%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Pozdro Dla Normalnych 47:0