Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20538
Watykan ~Arsenal Londyn~
5_3_2 Tactiek Dawid6
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
formidable Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Porrato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrato geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap. Hinkola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cardoso probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso speelt de bal door. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński schiet op doel. Eminescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ~Arsenal Londyn~ 0:1

10e minuut.
Cabálek probeert naar een medespeler te passen. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buciński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ~Arsenal Londyn~ 0:2

13e minuut.
Budak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso speelt de bal door. Buciński rent richting de bal. Buciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gołąbek kopt de bal weg. Daar is Békési, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - ~Arsenal Londyn~ 1:2

23e minuut.
Doumen geeft de bal voor. Inworp. Holý met een snelle inworp. Cabálek geeft een lange en hoge pass. Buciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Eminescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Porrato passt de bal met de wreef. Pardela is nu in balbezit. Pardela passt de bal zonder na te denken. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Amar is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso speelt de bal door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 59%, ~Arsenal Londyn~ 41%.
Watykan - ~Arsenal Londyn~ 1:2

63e minuut.
Romoli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lăzăroiu kopt de bal weg. Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. Buciński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Zakrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz geeft een lange en hoge pass. Gołąbek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Amar met een sublieme pass. Palzer heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pardela is nu in balbezit. Pardela geeft een lange en hoge pass. Amstutz kopt de bal weg. Zakrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzyński schiet op doel. Hinkola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budak met de inworp. Cardoso geeft de bal voor. Buciński rent richting de bal. Buciński schiet op doel. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Amar met de inworp. Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabálek passt de bal in één keer door. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pardela passt de bal in één keer door. Gołąbek is nu in balbezit. Campuzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campuzano krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Romoli verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński passt de bal zonder na te denken. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 52%, ~Arsenal Londyn~ 48%.
Watykan - ~Arsenal Londyn~ 1:2