Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Twój Koniec KS Chrzanów
wan13 Tactiek 4i4
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 48.4
solide Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Tamulski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strapaj de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Escobar neemt de hoekschop. Tamulski springt en kopt de bal. Yemenlioğlu bokst de bal weg.

3e minuut.
Strapaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met een snelle inworp. Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamulski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - KS Chrzanów 1:0

9e minuut.
Hanusiak geeft een hoge lob. de Melo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ostwald is nu in balbezit. Ostwald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Medeiros Silva passt de bal met de wreef. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Camazzola probeert naar een medespeler te passen. Ceariba rent richting de bal. Ceariba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Daar is Złomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Amolador passt de bal in één keer door. Inworp. Doig met de inworp. Medeiros Silva geeft een lange en hoge pass. Ceariba maakt een snoekduik en kopt de bal. Cintron bokst de bal weg.

43e minuut.
Doig passt de bal met de wreef. Daar is Viinamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een lange en hoge pass. Tamulski springt en kopt de bal. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamulski rent richting de bal. Tamulski draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - KS Chrzanów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 41%, KS Chrzanów 59%.
KS Twój Koniec - KS Chrzanów 2:0

58e minuut.
Viinamäki passt de bal in één keer door. Escobar is nu in balbezit. Doig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doig krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Fencenloben met een snelle inworp. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Twój Koniec - KS Chrzanów 3:0

67e minuut.
Tamulski geeft een lange en hoge pass. Escobar kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft de bal voor. Lavoura krijgt zijn hoofd ertegen. Yemenlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Twój Koniec 43%, KS Chrzanów 57%.
KS Twój Koniec - KS Chrzanów 3:0