Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toffiozy Mafiozy FC BaRcElOnAAAAAA
442McODD Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Marchal met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Träger met een sublieme pass. Marchal probeert naar een medespeler te passen. Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ... Träger bokst de bal weg.

15e minuut.
Mardağ geeft een hoge lob. Obrejan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyżok. Krzyżok krijgt een gele kaart. Obrejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olejarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Flores speelt de bal door. Obrejan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyżok. Obrejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 53%, FC BaRcElOnAAAAAA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toffiozy Mafiozy - FC BaRcElOnAAAAAA 0:0

64e minuut.
Cioce kopt de bal weg. Daar is Allik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allik geeft de bal voor. Cioce rent richting de bal. Cioce schiet op doel. Węgierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dursi kopt de bal weg. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce onderschept slim de pass. Cioce schiet op doel. Węgierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC BaRcElOnAAAAAA 1:0

76e minuut.
Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu geeft de bal voor. Dursi kopt de bal weg. Cioce rent richting de bal. Cioce schiet op doel. Węgierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioce met een sublieme pass. Dursi is nu in balbezit. Dursi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC BaRcElOnAAAAAA 2:0

81e minuut.
Monfreda geeft de bal voor. Daar is Obrejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Krzyżok zijn tegenspeler op de grond. Krzyżok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Allik geeft een lange en hoge pass. Monfreda kopt de bal weg. Viks probeert naar een medespeler te passen. Cioce heeft problemen om de bal te vangen. Cioce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Toma speelt de bal door. Marchal speelt de bal door. Klungelig pakt Obrejan de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Träger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - FC BaRcElOnAAAAAA 2:1

90e minuut.
Erba geeft de bal voor. Cioce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monfreda. Monfreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 41%, FC BaRcElOnAAAAAA 59%.
Toffiozy Mafiozy - FC BaRcElOnAAAAAA 2:1