Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA Toffiozy Mafiozy
nowa Tactiek 442McODD
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 63.5
weak Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Daar is Batęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batęga geeft een hoge lob. Brauer heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batęga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioce krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:1

15e minuut.
Cioce is nu in balbezit. Laranja verovert de bal door een tackle van achteren. Burkan is nu in balbezit. Burkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:2

16e minuut.
Kukulski met een sublieme pass. Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioce passt de bal zonder na te denken. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Batęga heeft problemen om de bal te vangen. Batęga geeft de bal voor. Kukulski met een sublieme pass. Allik bereikt de bal nog maar net als eerste. Allik geeft de bal voor. Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioce is nu in balbezit. Cioce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:3

24e minuut.
Allik is nu in balbezit. Allik geeft de bal voor. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga geeft een hoge lob. Cioce maakt een snoekduik en kopt de bal. Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Krzyżok met een sublieme pass. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetankov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cvetankov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga geeft een lange en hoge pass. Cioce rent richting de bal. Burkan rent richting de bal. Burkan draait met de bal, schiet en ... Paal! Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:4

45e minuut.
Allik geeft een hoge lob. Cioce is nu in balbezit. Cioce passt de bal in één keer door. Burkan heeft problemen om de bal te vangen. Burkan haalt uit met een fantastische trap. Komora bokst de bal weg. Cioce rent richting de bal. Cioce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 74%, Toffiozy Mafiozy 26%.
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:4

52e minuut.
Cioce probeert naar een medespeler te passen. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga geeft de bal voor. Cioce maakt een snoekduik en kopt de bal. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:5

56e minuut.
Allik rent richting de bal. Allik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brauer de bal. Cioce rent richting de bal. Cioce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Laranja is nu in balbezit. Cioce onderschept slim de pass. Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:6

68e minuut.
Batęga is nu in balbezit. Batęga geeft de bal voor. Cioce kopt de bal weg. Burkan is nu in balbezit. Burkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Burkan speelt de bal door. Laranja rent richting de bal. Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce draait met de bal, schiet en ... Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:7

72e minuut.
Batęga geeft een lange en hoge pass. Cioce kan de bal niet met de borst controleren. Laranja rent richting de bal. Cioce onderschept slim de pass. Cioce haalt uit met een fantastische trap. Komora bokst de bal weg. Viks geeft de bal voor. Komora bokst de bal weg. Cioce springt en kopt de bal. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:8

81e minuut.
Brauer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Batęga met een snelle inworp. Viks rent richting de bal. Viks geeft een hoge lob. Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski speelt de bal door. Allik rent richting de bal. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski draait met de bal, schiet en ... Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 69%, Toffiozy Mafiozy 31%.
FC BaRcElOnAAAAAA - Toffiozy Mafiozy 0:8