Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 Toffiozy Mafiozy
LUX 2021 Tactiek 442McODD
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Jianyu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Busse de bal. Cioce onderschept slim de pass. Charytanowicz rent richting de bal. Cioce verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Allik zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Płaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu is nu in balbezit. Zagajewski speelt de bal door. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan draait met de bal, schiet en ... Träger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogoescu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrejan neemt de hoekschop. Jianyu springt en kopt de bal. Träger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Viks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salgado komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cioce neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Płaczkowski rent richting de bal. Płaczkowski passt de bal met de wreef. Obrejan met een sublieme pass. Jianyu is nu in balbezit. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Träger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Burkan kopt de bal weg. Cioce is nu in balbezit. Cioce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:1

38e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan probeert naar een medespeler te passen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu draait met de bal, schiet en ... Träger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

42e minuut.
Başparmak controleert de bal met de borst. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado geeft de bal voor. Cioce krijgt zijn hoofd ertegen. Betancourt bokst de bal weg. Klungelig pakt Charytanowicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 52%, Toffiozy Mafiozy 48%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:2

47e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan passt de bal in één keer door. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Betancourt speelt de bal door. Jianyu kopt de bal weg. Erba rent richting de bal. Amadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Amadyan schiet op doel. Träger bokst de bal weg.

63e minuut.
Amadyan is nu in balbezit. Amadyan passt de bal zonder na te denken. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu schiet op doel. Träger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Cioce rent richting de bal. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce is nu in balbezit. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:3

78e minuut.
Płaczkowski passt de bal met de wreef. Daar is Jianyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagajewski rent richting de bal. Jianyu rent richting de bal. Jianyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Busse rent richting de bal. Busse geeft de bal voor. Erba heeft problemen om de bal te vangen. Amadyan is nu in balbezit. Amadyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Charytanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioce rent richting de bal. Cioce schiet op doel. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Batęga passt de bal zonder na te denken. Szofmer rent richting de bal. Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce schiet op doel. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 46%, Toffiozy Mafiozy 54%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Toffiozy Mafiozy 0:4