Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25784
Watykan KS Chrzanów
5_3_2 Tactiek 4i4
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrato verovert de bal door een tackle van achteren. Porrato probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Palzer met een sublieme pass. Porrato is nu in balbezit. Porrato passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 1:0

10e minuut.
Doumen onderschept slim de pass. Doumen geeft een hoge lob. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Yemenlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 2:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yemenlioğlu niet meer kan verder spelen. de Melo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Porrato rent richting de bal. Porrato probeert naar een medespeler te passen. Amar probeert naar een medespeler te passen. Amstutz rent richting de bal. Amstutz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Evangelisti passt de bal in één keer door. Camazzola rent richting de bal. Pazos is nu in balbezit. Camazzola is nu in balbezit. Camazzola draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar geeft de bal voor. Plawgo met een sublieme pass. Ceariba heeft problemen om de bal te vangen. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Camazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Camazzola probeert naar een medespeler te passen. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Ceariba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camazzola rent richting de bal. Camazzola passt de bal met de wreef. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 2:1

31e minuut.
Porrato rent richting de bal. Porrato speelt de bal door. Budak probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek schiet op doel. de Melo bokst de bal weg.

33e minuut.
Budak speelt de bal door. Plawgo met een sublieme pass. Evangelisti speelt de bal door. Ceariba rent richting de bal. Ceariba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński passt de bal met de wreef. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Watykan - KS Chrzanów 2:2

39e minuut.
Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak geeft een lange en hoge pass. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. de Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 3:2

43e minuut.
Camazzola is nu in balbezit. Camazzola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Doumen de bal. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba draait met de bal, schiet en ... Eminescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 60%, KS Chrzanów 40%.
Watykan - KS Chrzanów 3:2

46e minuut.
Amstutz met een sublieme pass. Mrówka speelt de bal door. Strapaj is nu in balbezit. Gołąbek onderschept slim de pass. Gołąbek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. de Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński passt de bal met de wreef. Porrato geeft de bal voor. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 4:2

50e minuut.
Zakrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz geeft een lange en hoge pass. Gołąbek krijgt zijn hoofd ertegen. de Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 5:2

58e minuut.
Frattoli verovert de bal door een tackle van achteren. Frattoli met een sublieme pass. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 6:2

61e minuut.
Gołąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz passt de bal in één keer door. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 7:2

67e minuut.
Porrato geeft een lange en hoge pass. Daar is Balsam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstutz rent richting de bal. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Budak is nu in balbezit. Budak passt de bal zonder na te denken. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 8:2

76e minuut.
Mrówka is nu in balbezit. Evangelisti onderschept slim de pass. Evangelisti met een sublieme pass. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Frattoli rent richting de bal. Frattoli geeft de bal voor. Medeiros Silva kopt de bal weg. Pazos is nu in balbezit. Pazos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eminescu trapt de bal weg van het doel. Amstutz kopt de bal weg. Gołąbek heeft problemen om de bal te vangen. Gołąbek schiet op doel. de Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 9:2

88e minuut.
Daar is Camazzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plawgo rent richting de bal. Plawgo geeft een hoge lob. Pazos krijgt zijn hoofd ertegen. Eminescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KS Chrzanów 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 48%, KS Chrzanów 52%.
Watykan - KS Chrzanów 9:3