Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozdro Dla Normalnych FC BaRcElOnAAAAAA
dd2015 Tactiek nowa
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Trombadori speelt de bal door. Valenci rent richting de bal. Valenci geeft een lange en hoge pass. Tsarouchas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 1:0

3e minuut.
Kirienko geeft een lange en hoge pass. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas passt de bal in één keer door. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kirienko passt de bal met de wreef. Valenci rent richting de bal. Valenci passt de bal met de wreef. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tsarouchas passt de bal met de wreef. Kutlay is nu in balbezit. Kutlay geeft de bal voor. Daar is Tsarouchas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Komora bokst de bal weg. Kutlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rami is nu in balbezit. Trombadori onderschept slim de pass. Trombadori geeft een lange en hoge pass. Tsarouchas maakt een snoekduik en kopt de bal. Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 2:0

28e minuut.
Valenci passt de bal zonder na te denken. Trombadori is nu in balbezit. Trombadori probeert naar een medespeler te passen. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 26%, FC BaRcElOnAAAAAA 74%.
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 2:0

46e minuut.
Valenci is nu in balbezit. Valenci speelt de bal door. Daar is Kirienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Trombadori onderschept slim de pass. Trombadori geeft een hoge lob. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Kirienko de bal. Kirienko probeert naar een medespeler te passen. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 4:0

54e minuut.
Rose rent richting de bal. Rose speelt de bal door. Klungelig pakt Konopiński de bal. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Valenci met een sublieme pass. Soria met een sublieme pass. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trombadori heeft problemen om de bal te vangen. Trombadori schiet op doel. Komora bokst de bal weg. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 5:0

72e minuut.
Ugarte kopt de bal weg. Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsarouchas de bal. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 6:0

82e minuut.
Escosteguy passt de bal zonder na te denken. Valenci rent richting de bal. Valenci probeert naar een medespeler te passen. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ... Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutlay rent richting de bal. Kutlay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 7:0

85e minuut.
Soria met de inworp. Trombadori rent richting de bal. Trombadori passt de bal met de wreef. Valenci is nu in balbezit. Valenci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 21%, FC BaRcElOnAAAAAA 79%.
Pozdro Dla Normalnych - FC BaRcElOnAAAAAA 7:0