Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 KS Twój Koniec
LUX 2021 Tactiek wan13
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:1

9e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viinamäki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:2

11e minuut.
Viinamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinamäki passt de bal met de wreef. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal. Betancourt bokst de bal weg.

18e minuut.
Amadyan is nu in balbezit. Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan probeert naar een medespeler te passen. Jianyu rent richting de bal. Jianyu haalt uit met een fantastische trap. Cintron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Busse onderschept slim de pass. Busse geeft een hoge lob. Płaczkowski is nu in balbezit. Płaczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Busse onderschept slim de pass. Busse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hanusiak met de inworp. Lonc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal zonder na te denken. Viinamäki rent richting de bal. Viinamäki passt de bal met de wreef. Escobar geeft een hoge lob. Betancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taiguara met de inworp. Escobar geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 60%, KS Twój Koniec 40%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:3

46e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Viinamäki is nu in balbezit. Taiguara geeft de bal voor. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Żytko speelt de bal door. Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:4

50e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Busse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lonc raakt geblesseerd tijdens het duel. Taiguara met een snel genomen vrije trap. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Quiriconi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaczkowski met een snelle inworp. Daar is Zagajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagajewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lonc met de inworp. Taiguara is nu in balbezit. Płaczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Płaczkowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Płaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cintron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Obrejan speelt de bal door. Jianyu rent richting de bal. Jianyu passt de bal met de wreef. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadyan haalt uit met een fantastische trap. Cintron bokst de bal weg.

66e minuut.
Hanusiak met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Fencenloben met de inworp. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara geeft een lange en hoge pass. Tenu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Hanusiak onderschept slim de pass. Hanusiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 59%, KS Twój Koniec 41%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - KS Twój Koniec 0:4