Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozdro Dla Normalnych KS Chrzanów
dd2015 Tactiek 4i4
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten solid
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen very good


20e minuut.
Trombadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombadori geeft de bal voor. Camazzola probeert naar een medespeler te passen. Pazos is nu in balbezit. Bigos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Medeiros Silva is nu in balbezit. Filanowskii onderschept slim de pass. Filanowskii geeft een hoge lob. Soria is nu in balbezit. Soria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Strapaj ... Strafschop! Tsarouchas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tsarouchas neemt zijn aanloop. Yemenlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 1:0

33e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria met een sublieme pass. Ugarte rent richting de bal. Camazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Camazzola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kirienko met de inworp. Frattoli is nu in balbezit. Tsarouchas onderschept slim de pass. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 45%, KS Chrzanów 55%.
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 2:0

59e minuut.
Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti probeert naar een medespeler te passen. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos draait met de bal, schiet en ... Doise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Camazzola met een sublieme pass. Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filanowskii. Filanowskii krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kirienko rent richting de bal. Filanowskii geeft een lange en hoge pass. Strapaj kan de bal niet met de borst controleren. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsarouchas rent richting de bal. Tsarouchas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 3:0

69e minuut.
Soria met een snelle inworp. Trombadori rent richting de bal. Trombadori met een sublieme pass. Valenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kirienko heeft problemen om de bal te vangen. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Doig zijn tegenspeler op de grond. Filanowskii moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Filanowskii kan niet meer verder spelen. Kutlay komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Balsam met een snelle inworp. Soria rent richting de bal. Soria speelt de bal door. Trombadori bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombadori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Strapaj rent richting de bal. Valenci verovert de bal door een tackle van achteren. Valenci probeert naar een medespeler te passen. Tsarouchas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Valenci speelt de bal door. Soria is nu in balbezit. Soria speelt de bal door. Tsarouchas is nu in balbezit. Tsarouchas haalt uit met een fantastische trap. Yemenlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozdro Dla Normalnych 46%, KS Chrzanów 54%.
Pozdro Dla Normalnych - KS Chrzanów 4:0