Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.45 [del]
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24578
Watykan FC BaRcElOnAAAAAA
5_3_2 Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Amar met de inworp. Pardela speelt de bal door. Brauer rent richting de bal. Zakrzyński onderschept slim de pass. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Budak passt de bal in één keer door. Laranja rent richting de bal. Gołąbek onderschept slim de pass. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Doumen speelt de bal door. Heindl rent richting de bal. Heindl passt de bal zonder na te denken. Jönsson rent richting de bal. Jönsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 0:1

10e minuut.
Zakrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzyński speelt de bal door. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek draait met de bal, schiet en ... Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek onderschept slim de pass. Gołąbek passt de bal met de wreef. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek geeft de bal voor. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap. Komora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Cvetankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński met een sublieme pass. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gołąbek is nu in balbezit. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mrówka speelt de bal door. Heindl probeert de bal aan de voet te houden. Pardela rent richting de bal. Amstutz rent richting de bal. Amstutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 1:1

34e minuut.
Budak rent richting de bal. Budak passt de bal met de wreef. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek schiet op doel. Komora bokst de bal weg.

36e minuut.
Konopiński met een sublieme pass. Jönsson is nu in balbezit. Mrówka begaat een overtreding. Mrówka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Palzer heeft problemen om de bal te vangen. Jönsson rent richting de bal. Palzer maakt een afschuwelijke overtreding. Palzer krijgt een gele kaart. Jönsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heindl komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Konopiński kopt de bal weg. Pardela heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rose. Pardela moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pardela kan niet meer verder spelen. Tomac komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Gołąbek geeft een hoge lob. Daar is Konopiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Gołąbek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 2:1

44e minuut.
Budak kopt de bal weg. Daar is Zakrzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrzyński passt de bal met de wreef. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek draait met de bal, schiet en ... Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zakrzyński neemt de hoekschop. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Heindl probeert naar een medespeler te passen. Jönsson kan de bal niet met de borst controleren. Budak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 37%, FC BaRcElOnAAAAAA 63%.
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 2:1

49e minuut.
Konopiński controleert de bal met de borst. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek schiet op doel. Komora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 3:1

55e minuut.
Laranja speelt de bal door. Amstutz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budak met een sublieme pass. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek schiet op doel. Komora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Brauer onderschept slim de pass. Amstutz onderschept slim de pass. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Heindl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konopiński controleert de bal met de borst. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz passt de bal met de wreef. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cvetankov geeft een hoge lob. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak passt de bal in één keer door. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap. Komora bokst de bal weg. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Brauer de bal. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brauer. Zakrzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amstutz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Konopiński onderschept slim de pass. Amstutz verovert de bal door een tackle van achteren. Amstutz speelt de bal door. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gołąbek zal de hoekschop nemen. Daar is Laranja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 4:1

85e minuut.
Heindl passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson is nu in balbezit. Jönsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Budak passt de bal zonder na te denken. Amstutz rent richting de bal. Zakrzyński rent richting de bal. Zakrzyński schiet op doel. Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 5:1

90e minuut.
Budak heeft problemen om de bal te vangen. Heindl is nu in balbezit. Heindl geeft de bal voor. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel. Eminescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 31%, FC BaRcElOnAAAAAA 69%.
Watykan - FC BaRcElOnAAAAAA 5:1