Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BaRcElOnAAAAAA Watykan
nowa Tactiek 5_3_2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 60.1
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Palzer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gołąbek de bal. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Komora bokst de bal weg. Komora met een sublieme pass. Porrato kopt de bal weg. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Rami verovert de bal door een tackle van achteren. Rami geeft een hoge lob. Palzer speelt de bal door. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński schiet op doel. Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 0:1

9e minuut.
Konopiński rent richting de bal. Amstutz onderschept slim de pass. Amstutz passt de bal in één keer door. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gołąbek met een snelle inworp. Amstutz rent richting de bal. Amstutz passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ... Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cvetankov geeft een lange en hoge pass. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak met een sublieme pass. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Komora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Czwertyński geeft een lange en hoge pass. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek passt de bal met de wreef. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Budak kopt de bal weg. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz passt de bal in één keer door. Gołąbek heeft problemen om de bal te vangen. Gołąbek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 0:2

23e minuut.
Heindl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Jönsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jönsson schiet op doel. Eminescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 1:2

28e minuut.
Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński speelt de bal door. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek draait met de bal, schiet en ... Komora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Heindl kopt de bal weg. Mrówka is nu in balbezit. Mrówka speelt de bal door. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cvetankov geeft de bal voor. Porrato kopt de bal weg. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz geeft de bal voor. Gołąbek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gołąbek probeert de bal aan de voet te houden. Amstutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranja maakt een afschuwelijke overtreding. Laranja is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Amstutz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amstutz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zakrzyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Budak passt de bal in één keer door. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek passt de bal zonder na te denken. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Taílson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 74%, Watykan 26%.
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 1:2

47e minuut.
Cvetankov rent richting de bal. Zakrzyński onderschept slim de pass. Zakrzyński speelt de bal door. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz verovert de bal door een tackle van achteren. Amstutz geeft een lange en hoge pass. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 1:3

53e minuut.
Budak speelt de bal door. Daar is Gołąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amar met de inworp. Klungelig pakt Amstutz de bal. Amstutz geeft een hoge lob. Gołąbek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Porrato onderschept slim de pass. Porrato probeert naar een medespeler te passen. Amstutz met een sublieme pass. Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąbek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Amar speelt de bal door. Zakrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstutz is nu in balbezit. Amstutz draait met de bal, schiet en ... Komora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Amar verovert de bal door een tackle van achteren. Porrato is nu in balbezit. Porrato speelt de bal door. Amstutz rent richting de bal. Amstutz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Amstutz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gołąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołąbek speelt de bal door. Zakrzyński is nu in balbezit. Zakrzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BaRcElOnAAAAAA 68%, Watykan 32%.
FC BaRcElOnAAAAAA - Watykan 1:3