Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wały Legioholicy
25 Tactiek 1-4-3-3-8k
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
62.9 gemiddelde waardering 69.1
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


11e minuut.
Daar is Kutlusoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlusoy onderschept slim de pass. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Máka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 1:0

19e minuut.
Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Binkowski begaat een overtreding. Tevreden raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo Lâm wilt de vrije trap nemen. Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sroka is nu in balbezit. Sroka met een sublieme pass. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 2:0

24e minuut.
Kutlusoy speelt de bal door. Bảo Lâm rent richting de bal. Wrzesiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrzesiński krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bảo Lâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutlusoy met een snel genomen vrije trap. Binkowski kopt de bal weg. Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft de bal voor. Tevreden krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gębała probeert naar een medespeler te passen. Grijalva rent richting de bal. Binkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Binkowski krijgt een gele kaart. Grijalva raakt geblesseerd tijdens het duel. Tevreden legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Angot de bal. Angot geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel. Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 44%, Legioholicy 56%.
Wały - Legioholicy 2:1

48e minuut.
Animucki onderschept slim de pass. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel. Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Animucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak onderschept slim de pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wały - Legioholicy 2:2

68e minuut.
Znój verovert de bal door een tackle van achteren. Znój speelt de bal door. Binkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan onderschept slim de pass. Doğan draait met de bal, schiet en ... Chierchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grijalva passt de bal zonder na te denken. Daar is Bảo Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Lâm probeert naar een medespeler te passen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Argentina probeert naar een medespeler te passen. Wajrak rent richting de bal. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap. Máka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 2:3

83e minuut.
Grijalva rent richting de bal. Binkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grijalva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bảo Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 2:4

84e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva passt de bal in één keer door. Gębała rent richting de bal. Gębała geeft een lange en hoge pass. Tevreden krijgt zijn hoofd ertegen. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Animucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Chierchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Legioholicy 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 54%, Legioholicy 46%.
Wały - Legioholicy 2:5