Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy Wały
1-4-3-3-8k Tactiek 25
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 55
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Bảo Lâm met een snelle inworp. Animucki is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea geeft de bal voor. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato passt de bal in één keer door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Wały 1:0

28e minuut.
Bảo Lâm rent richting de bal. Bảo Lâm speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva schiet op doel. Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Wały 2:0

32e minuut.
Garjelea geeft een lange en hoge pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędzich rent richting de bal. Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden schiet op doel. Chierchio bokst de bal weg.

43e minuut.
Medoń probeert naar een medespeler te passen. Grijalva is nu in balbezit. Pędzich begaat een overtreding. Pędzich krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flocea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 52%, Wały 48%.
Legioholicy - Wały 2:0

50e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Animucki de bal onder controle te krijgen. Flocea is nu in balbezit. Flocea draait met de bal, schiet en ... Chierchio bokst de bal weg.

66e minuut.
Angot geeft een lange en hoge pass. Bảo Lâm is nu in balbezit. Animucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Animucki krijgt een gele kaart. Bảo Lâm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bảo Lâm met een snel genomen vrije trap. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec passt de bal met de wreef. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel. Máka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Wały 2:1

81e minuut.
Flocea speelt de bal door. Garjelea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurzawa. Kurzawa krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bảo Lâm geeft een lange en hoge pass. Pędzich verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gębała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 45%, Wały 55%.
Legioholicy - Wały 2:1