Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:18
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30261
TAMA KOPIEC Black Machine Wins
jojo Tactiek Def
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Gelmini onderschept slim de pass. Gelmini geeft de bal voor. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ottonello is nu in balbezit. Ottonello passt de bal zonder na te denken. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Black Machine Wins 0:1

30e minuut.
Vítores rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troska. Vítores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collantes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fagoaga Agirre rent richting de bal. Berbia onderschept slim de pass. Berbia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kobari probeert naar een medespeler te passen. Szawica heeft problemen om de bal te vangen. Szawica passt de bal zonder na te denken. Daar is Opdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opdam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ottonello rent richting de bal. Ottonello passt de bal met de wreef. Amedick verovert de bal door een tackle van achteren. Freimann is nu in balbezit. Freimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Desantes trapt de bal weg. Vítores kopt de bal weg. Collantes is nu in balbezit. Collantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 71%, Black Machine Wins 29%.
TAMA KOPIEC - Black Machine Wins 0:1

60e minuut.
Hilalsoy met een sublieme pass. Gelmini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuna. Tuna krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ottonello rent richting de bal. Opdam is nu in balbezit. Ottonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fagoaga Agirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilalsoy onderschept slim de pass. Hilalsoy passt de bal in één keer door. Heinämäki rent richting de bal. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hilalsoy geeft de bal voor. Collantes rent richting de bal. Troska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troska krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Basnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal in één keer door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 66%, Black Machine Wins 34%.
TAMA KOPIEC - Black Machine Wins 0:1