Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Machine Wins TAMA KOPIEC
Def Tactiek italia
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Szawica speelt de bal door. Tuna met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica schiet op doel. Desantes bokst de bal weg.

5e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal met de wreef. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam schiet op doel. Desantes bokst de bal weg.

15e minuut.
Hališčák is nu in balbezit. Pączko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hališčák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hilalsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heinämäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tuna met een sublieme pass. Opdam is nu in balbezit. Freimann rent richting de bal. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel. Desantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - TAMA KOPIEC 1:0

29e minuut.
Opdam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gelmini. Opdam raakt geblesseerd tijdens het duel. Malatyalı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Troska geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hilalsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vítores rent richting de bal. Vítores geeft de bal voor. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Szawica passt de bal zonder na te denken. Tuna rent richting de bal. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 24%, TAMA KOPIEC 76%.
Black Machine Wins - TAMA KOPIEC 1:0

55e minuut.
Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Troska geeft een lange en hoge pass. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilalsoy. Hilalsoy krijgt een gele kaart. Basnák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hirák komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Doeltrap. Desantes met een harde bal richting middenveld. Hilalsoy kopt de bal weg. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 25%, TAMA KOPIEC 75%.
Black Machine Wins - TAMA KOPIEC 1:0