Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi Nie tym razem
LupiFuckerNEW2 Tactiek 532 E
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


18e minuut.
Vehkamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkamäki speelt de bal door. Bogdal met een sublieme pass. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Khachunts geeft een lange en hoge pass. Davidi kopt de bal weg. Schär met een sublieme pass. Daar is Davidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Samulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schär rent richting de bal. Schär geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzybczyk de bal. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davidi is nu in balbezit. Davidi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Nie tym razem 0:1

34e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Bogdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdal passt de bal zonder na te denken. Király rent richting de bal. Király haalt uit met een fantastische trap. Pulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Khachunts kopt de bal weg. Vehkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Schär probeert naar een medespeler te passen. Davidi is nu in balbezit. Davidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 64%, Nie tym razem 36%.
ForzaLupi - Nie tym razem 0:1

49e minuut.
Schär speelt de bal door. Khachunts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wilson de bal. Avilés is nu in balbezit. Avilés geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lucescu geeft een hoge lob. Slavchev speelt de bal door. Hirzer heeft problemen om de bal te vangen. Király rent richting de bal. Király schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ForzaLupi - Nie tym razem 1:1

61e minuut.
Schär met een sublieme pass. Samulewski rent richting de bal. Samulewski speelt de bal door. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Avilés met een snelle inworp. Bucanense rent richting de bal. Bucanense passt de bal zonder na te denken. Schär geeft een hoge lob. Davidi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Terrés rent richting de bal. Terrés met een sublieme pass. Slavchev rent richting de bal. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Nie tym razem 2:1

88e minuut.
Lalić geeft een lange en hoge pass. Bogdal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schär. Schär krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 56%, Nie tym razem 44%.
ForzaLupi - Nie tym razem 2:1