Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia Jaćwież
ambush Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Pavetto verovert de bal door een tackle van achteren. Pavetto geeft de bal voor. Katulski is nu in balbezit. Wielki rent richting de bal. Wielki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wielki rent richting de bal. Katulski rent richting de bal. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Jaćwież 1:0

19e minuut.
Polnar onderschept slim de pass. Polnar passt de bal zonder na te denken. Wielki rent richting de bal. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Katulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katulski passt de bal in één keer door. Goor rent richting de bal. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki schiet op doel. af Klinteberg bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Pavetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavetto rent richting de bal. Rivoira onderschept slim de pass. Rivoira draait met de bal, schiet en ... Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Salgado Soares passt de bal zonder na te denken. Polnar is nu in balbezit. Polnar passt de bal in één keer door. Wielki is nu in balbezit. Wielki draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 42%, Jaćwież 58%.
Fc Prochownia - Jaćwież 1:0

57e minuut.
Katulski geeft een hoge lob. Salgado Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Soares met een sublieme pass. Polnar geeft een lange en hoge pass. Wielki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bernard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vărzaru komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor rent richting de bal. Zachwyc rent richting de bal. Goor onderschept slim de pass. Goor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Chaumont is nu in balbezit. Salgado Soares onderschept slim de pass. Salgado Soares passt de bal met de wreef. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz is nu in balbezit. Wielki onderschept slim de pass. Wielki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Moratón rent richting de bal. Vân Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moratón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kózka met een snel genomen vrije trap. Rivoira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Loch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski passt de bal in één keer door. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki schiet op doel. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 40%, Jaćwież 60%.
Fc Prochownia - Jaćwież 1:0