Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy Black Machine Wins
1-4-3-3-8k Tactiek Def
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


19e minuut.
Bălăcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Troska speelt de bal door. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann haalt uit met een fantastische trap. Sampaio Vidal bokst de bal weg. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Black Machine Wins 0:1

34e minuut.
Tuna passt de bal in één keer door. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal in één keer door. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Titirică geeft een hoge lob. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal met de wreef. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 60%, Black Machine Wins 40%.
Legioholicy - Black Machine Wins 0:1

46e minuut.
Tevreden komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fagoaga Agirre met de inworp. Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato speelt de bal door. Titirică heeft problemen om de bal te vangen. Titirică geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gaddato geeft de bal voor. Tevreden is nu in balbezit. Kielar is nu in balbezit. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

57e minuut.
Malatyalı kopt de bal weg. Opdam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălăcescu. Bălăcescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gębała probeert de bal aan de voet te houden. Szawica rent richting de bal. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gaddato geeft een hoge lob. Inworp. Fagoaga Agirre met een snelle inworp. Malatyalı heeft problemen om de bal te vangen. Malatyalı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aspenes de bal. Aspenes speelt de bal door. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 54%, Black Machine Wins 46%.
Legioholicy - Black Machine Wins 0:1