Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:11
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22010
TAMA KOPIEC Wały
jojo Tactiek 10!!
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 63.2
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Październik passt de bal zonder na te denken. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Wały 0:1

7e minuut.
Wrzesiński heeft problemen om de bal te vangen. Wrzesiński geeft een lange en hoge pass. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Desantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pędzich neemt vlug de vrije trap. Wajrak kopt de bal weg. Pawliszyn probeert de bal aan de voet te houden. Październik rent richting de bal. Październik draait met de bal, schiet en ... Desantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Collantes rent richting de bal. Collantes passt de bal in één keer door. Heinämäki rent richting de bal. Heinämäki schiet op doel. Chierchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - Wały 1:1

12e minuut.
Vítores is nu in balbezit. Vítores met een sublieme pass. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki draait met de bal, schiet en ... Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Wały 2:1

14e minuut.
Animucki onderschept slim de pass. Animucki geeft een lange en hoge pass. Panasewicz probeert naar een medespeler te passen. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Basnák geeft een lange en hoge pass. Vítores heeft problemen om de bal te vangen. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak geeft een lange en hoge pass. Październik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pędzich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hekert rent richting de bal. Hekert probeert naar een medespeler te passen. Wrzesiński is nu in balbezit. Wrzesiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gelmini kopt de bal weg. Vítores is nu in balbezit. Vítores met een sublieme pass. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. Chierchio bokst de bal weg.

42e minuut.
Animucki neemt vlug de vrije trap. Basnák heeft problemen om de bal te vangen. Pędzich speelt de bal door. Daar is Październik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 60%, Wały 40%.
TAMA KOPIEC - Wały 2:1

61e minuut.
Amedick controleert de bal met de borst. Październik rent richting de bal. Łakomiec is nu in balbezit. Październik rent richting de bal. Październik haalt uit met een fantastische trap. Desantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - Wały 2:2

62e minuut.
Wajrak passt de bal met de wreef. Berbia probeert naar een medespeler te passen. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes geeft een lange en hoge pass. Heinämäki krijgt zijn hoofd ertegen. Chierchio bokst de bal weg.

74e minuut.
Wajrak is nu in balbezit. Basnák verovert de bal door een tackle van achteren. Basnák geeft de bal voor. Daar is Collantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collantes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hekert speelt de bal door. Wrzesiński is nu in balbezit. Wrzesiński met een sublieme pass. Październik is nu in balbezit. Październik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Wały 2:3

86e minuut.
Pędzich kopt de bal weg. Daar is Wajrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hilalsoy. Wajrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wrzesiński komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 62%, Wały 38%.
TAMA KOPIEC - Wały 2:3