Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaćwież Nie tym razem
nowa Tactiek 532 E
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
53.7 gemiddelde waardering 60
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Schär speelt de bal door. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc rent richting de bal. Davidi onderschept slim de pass. Davidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schär is nu in balbezit. Schär speelt de bal door. Davidi rent richting de bal. Davidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Schär geeft een hoge lob. Hildebrand heeft problemen om de bal te vangen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Nie tym razem 0:1

35e minuut.
Khachunts met een snelle inworp. Davidi is nu in balbezit. Davidi passt de bal zonder na te denken. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Puyol passt de bal in één keer door. Rivoira is nu in balbezit. Lalić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivoira raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puyol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pulpescu bokst de bal weg. Moratón rent richting de bal. Moratón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaćwież - Nie tym razem 1:1

45e minuut.
Hildebrand controleert de bal met de borst. Zachwyc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidi. Davidi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 52%, Nie tym razem 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaćwież - Nie tym razem 1:1

48e minuut.
Bucanense onderschept slim de pass. Bucanense speelt de bal door. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kózka probeert naar een medespeler te passen. Moratón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirzer. Moratón moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moratón kan niet meer verder spelen. Fornalik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lalić neemt vlug de vrije trap. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdanowicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bucanense is nu in balbezit. Bucanense passt de bal zonder na te denken. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Nie tym razem 1:2

87e minuut.
Váhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés met een sublieme pass. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 50%, Nie tym razem 50%.
Jaćwież - Nie tym razem 1:2