Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi Fc Prochownia
LupiFuckerNEW2 Tactiek ambush
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Goor is nu in balbezit. Katulski rent richting de bal. Katulski geeft een hoge lob. Wielki is nu in balbezit. Wielki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Katulski rent richting de bal. Chiţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar draait met de bal, schiet en ... Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Wielki rent richting de bal. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wilson ... Strafschop! Wilson krijgt een gele kaart. Polnar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goor neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Fc Prochownia 0:1

22e minuut.
Katulski is nu in balbezit. Katulski passt de bal zonder na te denken. Wielki rent richting de bal. Wielki haalt uit met een fantastische trap. Moga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybczyk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Fc Prochownia 0:2

26e minuut.
Vehkamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkamäki geeft de bal voor. Király kopt de bal weg. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. Lokman bokst de bal weg.

33e minuut.
Bogdal rent richting de bal. Bogdal geeft een hoge lob. Vehkamäki kopt de bal weg. Király rent richting de bal. Király haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vân Long met een sublieme pass. Goor met een sublieme pass. Katulski speelt de bal door. Wielki rent richting de bal. Wielki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 59%, Fc Prochownia 41%.
ForzaLupi - Fc Prochownia 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Vân Long de bal. Vân Long speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Loch geeft een lange en hoge pass. Grzybczyk rent richting de bal. Wielki verovert de bal door een tackle van achteren. Wielki draait met de bal, schiet en ... Moga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Fc Prochownia 0:3

58e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Vân Long probeert de bal aan de voet te houden. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap. Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Fc Prochownia 1:3

61e minuut.
Polnar onderschept slim de pass. Polnar geeft een hoge lob. Bogdal rent richting de bal. Bogdal geeft een lange en hoge pass. Király rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vehkamäki speelt de bal door. Klungelig pakt Terrés de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salgado Soares. Salgado Soares krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vehkamäki passt de bal met de wreef. Bogdal rent richting de bal. Bogdal probeert naar een medespeler te passen. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Balzaque is nu in balbezit. Wielki onderschept slim de pass. Wielki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Podziorny rent richting de bal. Wielki onderschept slim de pass. Wielki geeft een lange en hoge pass. Goor is nu in balbezit. Goor geeft een lange en hoge pass. Paal! Grzybczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Polnar met een sublieme pass. Goor is nu in balbezit. Goor passt de bal in één keer door. Wielki is nu in balbezit. Wielki haalt uit met een fantastische trap. Moga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny geeft de bal voor. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 52%, Fc Prochownia 48%.
ForzaLupi - Fc Prochownia 1:3