Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Machine Wins Wały
Def Tactiek 4e!
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Animucki is nu in balbezit. Animucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Binkowski de bal. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malatyalı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Animucki de bal. Krunovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krunovac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Animucki is nu in balbezit. Sroka rent richting de bal. Sroka probeert naar een medespeler te passen. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel. Alfaro bokst de bal weg.

39e minuut.
Malatyalı passt de bal zonder na te denken. Opdam rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malatyalı neemt de hoekschop. Krunovac maakt een snoekduik en kopt de bal. Chierchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 37%, Wały 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Machine Wins - Wały 0:0

48e minuut.
Malatyalı onderschept slim de pass. Malatyalı heeft problemen om de bal te vangen. Malatyalı geeft de bal voor. Krunovac rent richting de bal. Krunovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - Wały 1:0

54e minuut.
Sroka rent richting de bal. Sroka geeft een lange en hoge pass. Październik rent richting de bal. Październik draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Machine Wins - Wały 1:1

59e minuut.
Fagoaga Agirre verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyalı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel. Chierchio bokst de bal weg.

60e minuut.
Animucki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyalı met de inworp. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pędzich rent richting de bal. Pędzich geeft de bal voor. Malatyalı met een sublieme pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pędzich. Malatyalı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pączko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - Wały 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 48%, Wały 52%.
Black Machine Wins - Wały 2:1