Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy TAMA KOPIEC
1-4-3-3-8k Tactiek jojo
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 60.7
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Heinämäki passt de bal met de wreef. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gaddato krijgt een gele kaart. Collantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hilalsoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Collantes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bảo Lâm rent richting de bal. Bảo Lâm passt de bal in één keer door. Pawliszyn rent richting de bal. Grijalva verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalva schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Heinämäki heeft problemen om de bal te vangen. Gaddato onderschept slim de pass. Gaddato speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy passt de bal met de wreef. Grijalva met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Angot probeert naar een medespeler te passen. Gębała is nu in balbezit. Gębała passt de bal zonder na te denken. Grijalva heeft problemen om de bal te vangen. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Desantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Panasewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - TAMA KOPIEC 1:0

33e minuut.
Vítores rent richting de bal. Vítores passt de bal met de wreef. Gelmini speelt de bal door. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Garjelea speelt de bal door. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva probeert naar een medespeler te passen. Gębała rent richting de bal. Gębała geeft de bal voor. Desantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tevreden passt de bal met de wreef. Bảo Lâm is nu in balbezit. Bảo Lâm probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 47%, TAMA KOPIEC 53%.
Legioholicy - TAMA KOPIEC 1:0

46e minuut.
Gaddato is nu in balbezit. Gaddato passt de bal zonder na te denken. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Argentina speelt de bal door. Tevreden speelt de bal door. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grijalva is nu in balbezit. Grijalva geeft een hoge lob. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz is nu in balbezit. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gaddato kopt de bal weg. Daar is Grijalva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basnák probeert naar een medespeler te passen. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Desantes met een sublieme pass. Hilalsoy kopt de bal weg. Medoń rent richting de bal. Collantes onderschept slim de pass. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Máka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heinämäki heeft problemen om de bal te vangen. Heinämäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legioholicy - TAMA KOPIEC 1:1

64e minuut.
Angot met een sublieme pass. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała geeft een hoge lob. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal. Desantes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Desantes trapt de bal weg van het doel. Gelmini kopt de bal weg. Daar is Vítores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vítores geeft een lange en hoge pass. Collantes maakt een snoekduik en kopt de bal. Máka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Garjelea geeft de bal voor. Basnák kopt de bal weg. Gębała rent richting de bal. Gębała geeft een hoge lob. Tevreden krijgt zijn hoofd ertegen. Desantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gębała rent richting de bal. Gębała passt de bal in één keer door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Desantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - TAMA KOPIEC 2:1

81e minuut.
Basnák met de inworp. Hilalsoy met een sublieme pass. Berbia probeert naar een medespeler te passen. Collantes rent richting de bal. Collantes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Angot rent richting de bal. Hilalsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vítores met een sublieme pass. Collantes is nu in balbezit. Collantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gębała rent richting de bal. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Grijalva heeft problemen om de bal te vangen. Grijalva draait met de bal, schiet en ... Desantes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 35%, TAMA KOPIEC 65%.
Legioholicy - TAMA KOPIEC 2:1