Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 49981
TAMA KOPIEC Legioholicy
jojo Tactiek 1-4-3-3-8k
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 67
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Vítores is nu in balbezit. Vítores passt de bal met de wreef. Gaddato met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:1

11e minuut.
Gelmini speelt de bal door. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy passt de bal met de wreef. Heinämäki rent richting de bal. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. Máka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gębała speelt de bal door. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panasewicz krijgt een gele kaart. Tevreden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tevreden zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:2

19e minuut.
Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gaddato de bal onder controle te krijgen. Grijalva rent richting de bal. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Panasewicz geeft de bal voor. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato speelt de bal door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gaddato met een sublieme pass. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal in één keer door. Gębała geeft een hoge lob. Tevreden springt en kopt de bal. Desantes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:3

42e minuut.
Gębała probeert naar een medespeler te passen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Desantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Panasewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 65%, Legioholicy 35%.
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:4

46e minuut.
Flocea komt het veld opgelopen. Aspenes komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gaddato passt de bal met de wreef. Gębała rent richting de bal. Gębała geeft de bal voor. Flocea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:5

59e minuut.
Berbia passt de bal met de wreef. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Aspenes speelt de bal door. Flocea rent richting de bal. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn is nu in balbezit. Flocea onderschept slim de pass. Flocea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gelmini heeft problemen om de bal te vangen. Flocea rent richting de bal. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:6

63e minuut.
Berbia kan de bal niet met de borst controleren. Aspenes rent richting de bal. Aspenes passt de bal met de wreef. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Desantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Basnák kan de bal niet met de borst controleren. Grijalva is nu in balbezit. Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft de bal voor. Flocea springt en kopt de bal. Desantes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 62%, Legioholicy 38%.
TAMA KOPIEC - Legioholicy 0:6