Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi Jaćwież
LupiFuckerNEW2 Tactiek nowa
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés probeert naar een medespeler te passen. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Rivoira de bal. Chiţa speelt de bal door. Bogdal geeft de bal voor. Slavchev rent richting de bal. Slavchev draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Terrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vehkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Vehkamäki speelt de bal door. Jamułecki rent richting de bal. Jamułecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Vehkamäki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jamułecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkamäki rent richting de bal. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachwyc. Slavchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jamułecki kopt de bal weg. Daar is Slavchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 36%, Jaćwież 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForzaLupi - Jaćwież 0:0

49e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés met een sublieme pass. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Terrés met de inworp. Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki passt de bal in één keer door. Jamułecki is nu in balbezit. Jamułecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Slavchev rent richting de bal. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vehkamäki geeft een hoge lob. af Klinteberg speelt de bal door. Vehkamäki kopt de bal weg. Slavchev rent richting de bal. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. af Klinteberg probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft de bal voor. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. af Klinteberg bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Terrés verovert de bal door een tackle van achteren. Terrés geeft een hoge lob. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Jaćwież 1:0

83e minuut.
Puyol met een sublieme pass. Rivoira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamułecki. Rivoira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rivoira kan niet meer verder spelen. Chada komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bogdal verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdal geeft een hoge lob. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Jaćwież 2:0

86e minuut.
Marujo speelt de bal door. Chada is nu in balbezit. Met opzet legt Bogdal zijn tegenspeler op de grond. Bogdal krijgt een gele kaart. Chada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marujo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 47%, Jaćwież 53%.
ForzaLupi - Jaćwież 2:0