Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nie tym razem Fc Prochownia
532 E Tactiek ambush
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 59.6
adequate Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Polnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een hoge lob. Goor maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulpescu bokst de bal weg.

15e minuut.
Pavetto geeft de bal voor. Daar is Schär, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely geeft een lange en hoge pass. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Avilés rent richting de bal. Avilés passt de bal met de wreef. Samulewski rent richting de bal. Samulewski schiet op doel. Lokman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vărzaru de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bucanense rent richting de bal. Bucanense geeft de bal voor. Avilés is nu in balbezit. Avilés haalt uit met een fantastische trap. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wesely kan de bal niet met de borst controleren. Bucanense rent richting de bal. Wesely tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wesely krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Manni onderschept slim de pass. Manni probeert naar een medespeler te passen. Wielki rent richting de bal. Wielki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avilés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vărzaru. Avilés moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Avilés kan niet meer verder spelen. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Yesin komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Khachunts passt de bal in één keer door. Schär probeert naar een medespeler te passen. Yesin met een sublieme pass. Davidi rent richting de bal. Davidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pavetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavetto geeft een hoge lob. Hirzer probeert de bal met de borst te controleren. Wielki rent richting de bal. Wielki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 47%, Fc Prochownia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nie tym razem - Fc Prochownia 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schär kan de bal niet met de borst controleren. Loch is nu in balbezit. Loch geeft de bal voor. Pulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pavetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavetto geeft een lange en hoge pass. Lalić speelt de bal door. Davidi rent richting de bal. Davidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Schär passt de bal met de wreef. Samulewski rent richting de bal. Samulewski probeert naar een medespeler te passen. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manni met een snelle inworp. Salgado Soares is nu in balbezit. Salgado Soares geeft een lange en hoge pass. Polnar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 54%, Fc Prochownia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nie tym razem - Fc Prochownia 0:0