Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy Nie tym razem
1-4-3-3-8k Tactiek 532 E
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen briljant


1e minuut.
Hirzer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aspenes met een snelle inworp. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Kmiecik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes geeft een hoge lob. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Nie tym razem 1:0

16e minuut.
Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär passt de bal zonder na te denken. Davidi met een sublieme pass. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Máka geeft een lange en hoge pass. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes geeft een lange en hoge pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Nie tym razem 2:0

20e minuut.
Kašný met de inworp. Avilés probeert naar een medespeler te passen. Argentina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gaddato heeft problemen om de bal te vangen. Gaddato passt de bal met de wreef. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes geeft de bal voor. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bucanense passt de bal in één keer door. Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär passt de bal met de wreef. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand haalt uit met een fantastische trap. Máka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm is nu in balbezit. Bảo Lâm passt de bal met de wreef. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Pulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Nie tym razem 3:0

40e minuut.
Bucanense passt de bal in één keer door. Gaddato geeft een hoge lob. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes geeft een hoge lob. Tevreden springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 50%, Nie tym razem 50%.
Legioholicy - Nie tym razem 3:0

46e minuut.
Flocea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gaddato geeft een hoge lob. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Pulpescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaddato zal de hoekschop nemen. Lalić controleert de bal met de borst. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Nie tym razem 4:0

64e minuut.
Avilés kopt de bal weg. Angot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidi. Angot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Angot kan niet meer verder spelen. Bălăcescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Garjelea de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucescu met de inworp. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gaddato de bal. Gaddato geeft een hoge lob. Flocea maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Kašný de bal. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva passt de bal met de wreef. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato geeft een lange en hoge pass. Pulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaddato neemt de hoekschop. Flocea springt en kopt de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Nie tym razem 5:0

80e minuut.
Grijalva rent richting de bal. Kašný begaat een overtreding. Grijalva raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaddato met een snel genomen vrije trap. Flocea springt en kopt de bal. Paal!

86e minuut.
Aspenes is nu in balbezit. Schär begaat een overtreding. Aspenes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălăcescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lalić kopt de bal weg. Hirzer rent richting de bal. Grijalva verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Pulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidi met de inworp. Schär is nu in balbezit. Schär geeft een lange en hoge pass. Hildebrand krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 43%, Nie tym razem 57%.
Legioholicy - Nie tym razem 5:0