Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wały ForzaLupi
10!! Tactiek LupiFuckerNEW2
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiţa geeft de bal voor. Király rent richting de bal. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. Chierchio bokst de bal weg. Király heeft problemen om de bal te vangen. Király schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - ForzaLupi 0:1

14e minuut.
Sroka met een snelle inworp. Wrzesiński geeft de bal voor. Październik is nu in balbezit. Październik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wały - ForzaLupi 1:1

18e minuut.
Vehkamäki rent richting de bal. Wrzesiński onderschept slim de pass. Wrzesiński probeert naar een medespeler te passen. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Podziorny heeft problemen om de bal te vangen. Grzybczyk speelt de bal door. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - ForzaLupi 2:1

27e minuut.
Wajrak passt de bal in één keer door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa geeft een hoge lob. Slavchev rent richting de bal. Slavchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pędzich geeft een hoge lob. Październik heeft problemen om de bal te vangen. Balzaque onderschept slim de pass. Wrzesiński rent richting de bal. Wrzesiński geeft de bal voor. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Balzaque rent richting de bal. Październik onderschept slim de pass. Grzybczyk is nu in balbezit. Październik onderschept slim de pass. Październik draait met de bal, schiet en ... Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Balzaque geeft een hoge lob. Terrés kopt de bal weg. Animucki is nu in balbezit. Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev draait met de bal, schiet en ... Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 36%, ForzaLupi 64%.
Wały - ForzaLupi 2:1

48e minuut.
Bogdal is nu in balbezit. Bogdal passt de bal zonder na te denken. Király rent richting de bal. Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király draait met de bal, schiet en ... Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bogdal geeft de bal voor. Znój is nu in balbezit. Znój geeft de bal voor. Wrzesiński probeert de bal met de borst te controleren. Wrzesiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Binkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vehkamäki zijn tegenspeler op de grond. Binkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrzesiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Październik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Podziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pędzich verovert de bal door een tackle van achteren. Pędzich speelt de bal door. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel. Moga bokst de bal weg.

77e minuut.
Chiţa geeft een lange en hoge pass. Animucki verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev draait met de bal, schiet en ... Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pędzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędzich geeft een hoge lob. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Moga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - ForzaLupi 3:1

89e minuut.
Daar is Wrzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdal rent richting de bal. Wrzesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesiński geeft een hoge lob. Łakomiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 31%, ForzaLupi 69%.
Wały - ForzaLupi 3:1