Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaćwież Black Machine Wins
nowa Tactiek Def
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal met de wreef. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel. af Klinteberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Black Machine Wins 0:1

6e minuut.
Fagoaga Agirre met de inworp. Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal zonder na te denken. Freimann is nu in balbezit. Freimann haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg bokst de bal weg.

13e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Baszkiewicz speelt de bal door. Szawica met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. af Klinteberg trapt de bal weg. Titirică kopt de bal weg. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg bokst de bal weg.

18e minuut.
Opdam probeert de bal aan de voet te houden. Zachwyc onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szawica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opdam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szawica geeft een hoge lob. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński rent richting de bal. Opdam onderschept slim de pass. Opdam draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 77%, Black Machine Wins 23%.
Jaćwież - Black Machine Wins 0:1

49e minuut.
Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz speelt de bal door. Kobari rent richting de bal. Puyol onderschept slim de pass. Puyol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cieszyński kopt de bal weg. Tuna met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Black Machine Wins 0:2

56e minuut.
Szawica passt de bal met de wreef. Daar is Freimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Marujo zijn tegenspeler op de grond. Marujo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal zonder na te denken. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Black Machine Wins 0:3

68e minuut.
Váhal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chada is nu in balbezit. Baszkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baszkiewicz krijgt een gele kaart. Chada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chada kan niet meer verder spelen. Curreli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Szawica met een sublieme pass. Freimann rent richting de bal. Zachwyc maakt een afschuwelijke overtreding. Freimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Szawica komt bij de bal en schiet. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Szawica is nu in balbezit. Szawica met een sublieme pass. Freimann is nu in balbezit. Freimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz passt de bal met de wreef. Szawica speelt de bal door. Freimann is nu in balbezit. Freimann haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg bokst de bal weg.

81e minuut.
Fagoaga Agirre geeft een hoge lob. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Baszkiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bogdanowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bogdanowicz kan niet meer verder spelen. Astillero komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal met de wreef. Daar is Opdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Black Machine Wins 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 65%, Black Machine Wins 35%.
Jaćwież - Black Machine Wins 0:4